טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה... אני בן 12 ובחופש הזה אני די מבובל... אמא שלי אומרת שזה קרה לי גם שנה שעברה. בשנת הלימודים נמשכתי לבנות מאוד ופינטזתי עליהן. אבל ביום האחרון ללימודים חברה שלי נפדרה ממני. ובחופש פשוט לא התאהבתי באף אחת! לא הרגשתי כלום ! כאילו נעלם הרגש של האהבה :( אני מזה דואג וזה... עכשיו סוף החופש ואני מסתכל לבנות על השדיים וטיפה מפנטז ויש חלק מהבנות שאני מרגיש אליהן משו אבל לא אהבה ואין לי הגדרה לזה... בבקשה אני צריך עזרה אני לא רוצה שזה יתקע כי אני מאוד מאוד רוצה חברה ועוד מעט מתחילים הלימודים. אני רוצה לחזור להרגיש אהבה לבנות ואני מפחד שזה "ייתקע" בבקשה עזרה! זה ישאר ככה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד