מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משפילחסוי26/08/2010
אני בן 16 אוהב בנות ו הכל..גבר רגיל ו אני לא כל כך שמן כאילו ממוצע אבל משום מה יש לי חזה קצת כאילו כמו שיש לילדה בת 11-13 כאילו קטן יחסית לנשים אבל גדול לגברים כאילו חזה גברי אני בדקתי באינטרנט ו שם המחלה גינקומסטיה אני רוצה ללכת להבדק אבל הבעיה היא שאני מתבייש להגיד להורים שלי אפילו אין לנו כל כך יחסים שאפתח את הנושא אבל אני מאוד רוצה לבדוקק את זה כיי .. אני מתבייש לצאת לים ללכת בגופיה ו זה מפריע ו מאוד מקטין מהבטחון שלי להתחיל עם בחורה אני חושב על זה כל שנייה בחייפ שלי זה מלווה אותי לכל מקום אני פשוט הגעתי רחוק עם זה זה כואב ו ברמה נפשית זה הורס אותי אל תתארי על מה התחלתי לחשוב כדי להתפטר מגוף זה . אבל אני לא מוכן לבקש מהורי ללכת לרופא בנושא זה זה פשוט אין אין אין לפתוח עם ההורים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד27/08/2010צר לי לשמע על התחושות הקשות שיש לך לגבי גופך ועל הקושי לשתף את הוריך
ניתן לגשת לרופא שלך תתיעץ איתו ( אולי זה לא מה שקראת באינטרנט) ניתן לגשת אליו ללא ידעת הוריך ותבקש ממנו לא לידע אותם.
חופש הגדול מסתיים, אני ממליצה לך לפנות ליועצת או מורה שיש לך איתה/ו קשר ולדבר על הקושי שלך
גיל ההתבגרות תקופה לא קלה להרבה מתבגרים בהתיחסות לגופם! לך, כנראה, יותר.
לא כדאי להשאר לבד עם תחושות אילו.
אז בבקשה לדבר עם רופא וגם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)