שפיכה נשית, עדות ממקור ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית, עדות ממקור ראשון
    נאטלי
    27/08/2010

שלום רב!
    בעת חיפוש באינטרנט אודות שפיכה נשית, הגעתי לפורום זה, קראתי את דבריהם של המומחים אודות שפיכה נשית, אשר מדבריהם עולה כי ייתכן ומדובר בשתן, ואם כן אז הכמות היא קטנה מאוד.
    ברצוני לספר כי אני בת 30, לא קיימתי יחסי מין כבר 4 שנים, מאחר ואני מאוד מאוד מאוד נהינת להביא עצמי לסיפוק.
    יש לי שפיכה נשית, שאייננה שתן, צבע שקוף, אין ריח כלל, אך כן מדובר בהשפרצה, כמות די גדולה, שאיננה משפריצה כשתן.
    אישה יכולה להגיע לסיפוק מספר פעמים ברצף, אך צריך סבלנות והשקעה , לא יותר מידי מאסיבית ומלחיצה, ככה בעדינות ורוגע.
    בפעם הראשונה והשניה כמעט שאין שפיכה אולי הרטבה, אך לאחר הפעמים הללו מתיחלה השפרצה בכל פעם שאני מגיעה לסיפוק.
    לצערי מגבת איננה מספיקה, מדובר בלפחות חצי ליטר של שפיכה, כן ד"ר גברים, אני עוד ממעיטה שלא תשללו את דבריי.
    הכי טוב, כאשר מגיעים למספר אורגזמות לא להישאר על המיטה היא תירטב מאוד וחבל
    אני נוהגת בשלב הזה לשבת על הרצפה, יותר קל לנקות.
    אין זה שתן, ואל תתביישנה בהשפרצה הלא ברורה הזו.
    נכון לא נעים להרטיב כך בן זוג, אז אפשר להגיע רק לשפיכה הראשונה שהיא באמת לא היסטרית.
    את השלוליות אפשרי לעשות בטבע, בדשא בשפת הים, ללא הרטבת מיטה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לבין זוג

חסוי
    28/08/2010

אני גבר ו זה מאוד סקסי שאישה תשפריץ עליי את השפיכה שלה לא צריך כל כך להתבייש בשבילי זה כיף אני אשמח אם זה יקרה כאילו אם הבת שאני עושה איתה סקס יכולה להשפריץ כמוך אני ארצה שתעשה את ה ו תגיע למצב כזה ;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו