מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו בבקשה !:(28/08/2010
שיניתי קצת
אז ככה... אני בן 12 ובחופש הזה אני די מבובל... אמא שלי אומרת שזה קרה לי גם שנה שעברה. בשנת הלימודים נמשכתי כמו כל אחד רק הרבה יותר חרמן.חשבתי על בנות מאוד ופינטזתי עליהן כמו כל אחד ואני מת לסקס. ובחופש פשוט לא התאהבתי באף אחת! לא הרגשתי כלום ! כאילו נעלם הרגש של האהבה :( אני מזה דואג וזה... עכשיו סוף החופש ואני מסתכל לבנות על השדיים וטיפה מפנטז ויש חלק מהבנות שאני מרגיש אליהן משו אבל לא אהבה ואין לי הגדרה לזה... בבקשה אני צריך עזרה אני לא רוצה שזה יתקע כי אני לא יודע אם אני רוצה חברה ועוד מעט מתחילים הלימודים. אני רוצה לחזור להרגיש אהבה לבנות וחשק והכל כמו פעם ואני מפחד שזה "ייתקע" בבקשה עזרה! זה ישאר ככה? תודה מראש
עוד בעיה שקשורה לזה היא שאני לא זוכר שזה קרה לי שנה שעברה ואני לא זוכר איך זה מרגיש אהבה... דרך אגב בחופש אני לא נפגש הרבה אם בנות אז יכול להיות שזאת הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי יקר, בחיים כמו בחיים,
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2010יש שינויים בכל דבר. פעם אנחנו חרמנים יותר ופעם פחות. זה נורמאלי לחלוטין!! שחרר וזה יחזור. שחרר וזה יתעורר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)