תגובה שלי נבלעה בין שאר התגובות :]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה שלי נבלעה בין שאר התגובות :]
    ג'ן
    01/09/2010

אז הגבתי לפני יומיים וקצת לא התייחסו אז אני מגיבה שוב

אני בת 17 והייתי עם חבר שלי ביום שישי ויש לי כמה שאלות לגבי שני דברים שקרו

1. הייתה לנו חדירה חלקית מאוד קטנה שכמעט לא חדירה- חבר שלי החדיר רק את כיפת איבר מינו והצליח להכניס ולהוציא רק לכמה שניות ואחר כך איבר מינו "מחליק". נסינו את זה בכמה תנוחות שונות בשביל הכיף רק כמה פעמים וכל פעם רק למשך כמה שניות וזה "מחליק". רצוי לציין שכוונתינו לא הייתה חדירה מלאה, אלא רק להתענג קצת. בסוף כשהוא הרגיש שהוא רוצה לגמור הוא התרחק ממני אך לא הייתה לו שפיכה, הוא אומר שזאת פעם ראשונה שזה קורה לו ואני הסברתי לו שיכול להיות שהוא רק הגיע לאורגזמה ולמצב הרפיה ללא שפיכה (הוא בן 22 ונראה לי שהוא לא ממש השתכנע :] ) אחר כך הוא הסביר לי שלמרות שזה כמעט לא אפשרי, הוא דואג שאולי גמר בתוכי אבל אני הסברתי לו שלדעתי זה פשוט בלתי אפשרי מהסיבה שמשך החדירה של הכיפה (ורק הכיפה) הוא רק כמה שניות ותמיד איבר מינו החליק ובדרך כלל כשהוא גומר לוקח לו בסביבות 5 שניות בשפיכה כדי שכל הזרע יצא,לכן לא הגיוני שהוא גמר בתוכי. ואם הוא היה גומר בתוכי הייתי יכולה להרגיש בזה מיידית היות והחדירה מאוד שטחית ונחשבת שהיא עדיין בסביבת פתח הנרתיק.

האם אני צודקת?

גם אני מודעת לנוזל הזרע שיוצא גם לפני אורגזמה אבל אני לא מתייחסת אליו בפנייתי זו, בכל זאת יש לי שאלה לגביו, מה הסיכוי שכמות הנוזל הקטנה הזו תגרום להריון?

2. לפני כמה זמן הייתה לי התייעצות בקשר להאם איבדתי את ביתוליי (חבר שלי ניסה להחדיר שתי אצבעות וירד לי הרבה דם ולפי שאר התיאור שלי קיבלתי תשובה שככל הנראה אכן איבדתי את ביתוליי) אז גם הפעם ירד לי דם אך לא בכמות גדולה. חבר שלי החדיר את אצבעו והוא אמר שהוא קצת לחץ בזמן החדרתו. מה יכולה להיות הסיבה לדם הזה? אציין שהייתי כמה ימים אחרי סיום מחזור ובימים האלה בדרך כלל נשארות לי קצת הפשרות בצבע אדום-חום בהיר מאוד קרובות ללבן והן עוברות, חשבתי שאולי הדם קשור למחזור בצורה כלשהי אבל צבעו שונה מדם המחזור- דם המחזור בדרך כלל קצת כהה לעומת הדם שירד לי שהיה בצבע אדום בהיר שבדרך כלל יורד מפצעים.

אני משתדלת לפרט כדי שהמומחים יקבלו מספיק מידע כדי לתת תשובה :)
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ושוב נבלעה בתוך התגובות

ג'ן
    02/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    02/09/2010

לגבי שאלתך הראשונה, בהחלט יש סיכון כאשר יש מגע של פין ופות גם אם הוא לא הגיע לשפיכה יש את הנוזל המקדים שעלול להיות בו זרע משפיכה קודמת, וגם אם יש סיכוי נמוך למה בכלל לקחת סיכונים מיותרים? המחיר של הריון לא רצוי כבד מדיי. לגבי שאלתך השנייה, יתכן שהקרום המשיך להתרחב ולכן ראית שיש עוד דימום ויתכן שנפצעת מה שגם יכל לגרום לדימום, ככה או אחרת כל עוד אין חדירה מלא, את עדיין בתולה גם אם "טנכית" הקרום נקרע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו