מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה!....02/09/2010
שלום וברכה, אני נמצאת בימים האחרונים בסוג של מצוקה נפשית...
כיום אני בת 17 לפני הרבה זמן יחסית צפיתי לעיתים בסרטי פורנו, והיתיי מאוננת...
היה קטע שכמה פעמים נכנסתי לסרטים של לסביות וזה גירה אותי ופינטזתי כמה פעמיים תוך כדי אוננות על קיום יחסים בין אישה לאישה...
ושכחתי מיזה, לפני כמה זמן נזכרתי בזה וזה פשוט הלחיץ אותי , התחילו לעלות לי כל מיני דברים לראש שאולי אני לסבית ? ואני לא רוצה להיות לסבית...וזה מלחיץ אותי עד כדי כך שאני פשוט בוכה כל היום ובבית ספר אני מסתכלת על בנות ועושה לעצמי בחינות אם אני נמשכת אליהן וזה מחרפן אותי, ואני לא רוצה את זה, במקביל יש בחור שמוצא חן בעייני ואנחנו בקשר אבל אני ממש חוששת !
מה אני אמורה לעשות ?? אני ממש דואגת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרווית שלום
מירב שרון02/09/2010אני מבינה שאת מאוד בלחץ סביב הפנטזיות המיניות שלך. אין לך מה להיכנס ל"סרטים" זה שאת מפנטזת על נשים לא מעיד על הנטייה המינית שלך. אשה יכולה גם לפנטז על אונס זה לא אומר שהיא באמת רוצה לחוות אונס. בפנטזיות אנחנו בשליטה על מה שקורה ואנחנו מאפשרים לעצמינו לחצות "קווים אדומים" כי זה בשליטתינו. יש את המחברת ננסי פרידיי שכתבה ספרים כמ Women on Top ו-My Secret Garden בנושא של פנטזיות מיניות של נשים- נשים כתבו לה את הפנטזיות שלהן ושלחו לה בדואר והיא קיבצה את זה לספרים לפי קטגוריות, נשים יכולות לפנטז על סקס עם אשה, סקס עם גבר, סקס עם כמה פרטנרים במקביל, פנטזיות סדיסטיות/מזוכיסטיות ועוד ועוד.
בגילך זה לגמרי טבעי ולגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך, על הרצף של מיניות יש בקצה אחד הומו-סקסואלים ובקצה השני הטרו-סקסואליים ורובינו נמצאים על הרצף, זה כמו שאין רק שחור ולבן אלא כל מיני גוונים של אפור באמצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)