עזרה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!
    ....
    02/09/2010

שלום וברכה, אני נמצאת בימים האחרונים בסוג של מצוקה נפשית...
    כיום אני בת 17 לפני הרבה זמן יחסית צפיתי לעיתים בסרטי פורנו, והיתיי מאוננת...
    היה קטע שכמה פעמים נכנסתי לסרטים של לסביות וזה גירה אותי ופינטזתי כמה פעמיים תוך כדי אוננות על קיום יחסים בין אישה לאישה...
    ושכחתי מיזה, לפני כמה זמן נזכרתי בזה וזה פשוט הלחיץ אותי , התחילו לעלות לי כל מיני דברים לראש שאולי אני לסבית ? ואני לא רוצה להיות לסבית...וזה מלחיץ אותי עד כדי כך שאני פשוט בוכה כל היום ובבית ספר אני מסתכלת על בנות ועושה לעצמי בחינות אם אני נמשכת אליהן וזה מחרפן אותי, ואני לא רוצה את זה, במקביל יש בחור שמוצא חן בעייני ואנחנו בקשר אבל אני ממש חוששת !
    מה אני אמורה לעשות ?? אני ממש דואגת ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!

הוספת תגובה

• לרווית שלום

מירב שרון
    02/09/2010

אני מבינה שאת מאוד בלחץ סביב הפנטזיות המיניות שלך. אין לך מה להיכנס ל"סרטים" זה שאת מפנטזת על נשים לא מעיד על הנטייה המינית שלך. אשה יכולה גם לפנטז על אונס זה לא אומר שהיא באמת רוצה לחוות אונס. בפנטזיות אנחנו בשליטה על מה שקורה ואנחנו מאפשרים לעצמינו לחצות "קווים אדומים" כי זה בשליטתינו. יש את המחברת ננסי פרידיי שכתבה ספרים כמ Women on Top ו-My Secret Garden בנושא של פנטזיות מיניות של נשים- נשים כתבו לה את הפנטזיות שלהן ושלחו לה בדואר והיא קיבצה את זה לספרים לפי קטגוריות, נשים יכולות לפנטז על סקס עם אשה, סקס עם גבר, סקס עם כמה פרטנרים במקביל, פנטזיות סדיסטיות/מזוכיסטיות ועוד ועוד.
    בגילך זה לגמרי טבעי ולגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך, על הרצף של מיניות יש בקצה אחד הומו-סקסואלים ובקצה השני הטרו-סקסואליים ורובינו נמצאים על הרצף, זה כמו שאין רק שחור ולבן אלא כל מיני גוונים של אפור באמצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו