מחזור מאחר ואני בלחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר ואני בלחץ
    מרים
    02/09/2010

המחזור שלי מאחר ביומיים ואני ממש בלחץ...המגע המיני היחיד שקרה בינינו היה:
    1)סקס יבש שבו אני הייתי עם מכנס טייטס טתחתונים והוא היה לבוש במכנס של בגד ים בלבד

2)אי עשיתי לו ביד ונגעתי לו באיבר המין אך הוא היה יבש(איבר מינו) והוא לא הצליח לגמור אך זו הייתה הפעם השלישית שהוןא ניסה לגמור באותו יום וב2 הפעמים הקודמות הוא הצליח לגמור ולכן התחתונים שלו היו רטובים...אז נגעתי גם בתחתונים שלו שהיו רטובות מנוזל הזרע וגם נגעתי באיבר מינו שאני כמעט בטוחה שהיה יבש לחלוטין...לאחר כרבע שעה שטפתי ידיים אך ורק במים(בלי סבון)ונכנסתי לשירותים כדי להשתין וניגבתי את איבר המין שלי(בנייר טואלט דק)עם אותה היד שנגעה בזרע על התחתונים ובאיבר מינו.
    זה מספיק ששטפתי את היד רק במים?

סליחה על החפירה אך יש סיכוי שאכנס להריון ח"ו מאחד מהמקרים?...בבקשהה תענו מהררר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מאחר ואני בלחץ

הוספת תגובה

• שכחתי משהוו

מרים
    02/09/2010

וגם יש לי הפרשות חומות...בבקשה תענוו אני ממש לחוצצהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    02/09/2010

ממה שאת מתארת אין לך ממה לחשוש לגבי סכנה של הריון לא רצוי. לא היה מגע ישיר בין פין לפות, היה סקס יבש ומספיק שאחד מכם היה עם תחתונים, זרע לא חודר דרך התחתונים. אני מאמינה שעצם זה שאת בלחץ בפני עצמו יכול לעכב את המחזור, אז תשתדלי להירגע ואם מה שיעזור לך להירגע זה לשלול הריון לא רצוי אז תקני ערכה ביתית , למרות ששוב אין סיכוי ממה שתיארת שאת בהריון, הזרע הוא לא סופר-מן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו