רציתי לדעת משהו, נושא הרגש והאהבה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת משהו, נושא הרגש והאהבה.
    אחד שרוצה לדע
    03/09/2010

שלום רב, אני נער בן 15 נמצא כרגע בגיל ההתבגרות המבלבל הזה.
    אני מגיל קטן התעניינתי בגברים אבל לא מרצוני.
    תמיד הדחקתי את זה, הייתי בטוח שעוד אתאהב.
    בגיל 14, גיליתי כי אני יודע מה אני הומו אקטיבי.
    בנים מעניינים אותי, ילדים בכתה מתקופפים זה מגרה אותי.
    אבל, אני לא רוצה בזה.
    אני לא מעוניין להשלים עם זה ולחיות ככה!
    אחרי תקופה דיכואנית, החלטתי להפגש עם גבר ולקיים איתו מין אנאלי בלבד, הבנתי סופית שאני משלה את עצמי ואני, הומו.
    אני לא רוצה להיות הומו, אני רוצה לחיות את החיים עם משפחה ואישה שאני מאוהב בה ומחזר אחריה.
    ילדים קטנים שאומרים לי ''אבא בוא נלך לפארק'' אני רוצה לשמוע את המילה ''אבא'' מילד שהוא שלי לגמרי, לא מאומץ ולא שאתרום זרע!
    אני כ''כ אבל כ''כ רוצה להתעניין בנשים, אבל אני לא מצליח להתעניין ולחשוב עליהן.
    אני רוצה כמו כל ילד סטרייט בכתה לראות מישהי שנראת טוב עושה איזה תנועה ומיד להגיד ''אךךך''
    אני רוצה להתעניין בנשים, אבל משהו מונע ממני לחשוב ולפנטז להתעניין ולהתגרות.
    רציתי לדעת, האם אוכל להתאהב בנשים? האם גיל ההתבגרות מחרפן אותי? אני יודע שאם יש משיכה לגברים היא תשאר, אבל אני רוצה נשים.
    אני לא רוצה לחיות בתור הומו, מצידי אני אחיה את החיים שלי בלי להתאהב ולקיים יחסים עם גברים, אבל אני לא רוצה לבזבז את החיים שלי ולהשאר לבד לנצח ללא שמחת חיים.
    בחיים לא יחדור אלי שום איבר מין ושום חפץ, זה לא עושה לי את זה ולא מושך אותי לקבל.
    אני אקטיבי, לא מקבל ולא אקבל מאף אחד בחיים, זה יכול להיות סימן שאולי יש תקווה להמשך לנשים? (פסיביים שמקבלים 100 % לא ימשכו ללעשות נשים, אך אקטייבים הם בעלי סיכוי לפי דעתי)
    אני לא יודע איך להסביר את עצמי אך אני מתכוון שבמקום לעשות נשים אני עושה גברים, המצב לא עד כדי כך אבוד כמו פסיבי.
    אסכם את כל זה, אני מעוניין ורוצה וחושק בלהתאהב בנשים, להתגרות מנשים ולעשות נשים!
    האם יש סיכוי שהמשאלה שלי תתגשם? שאמשך לנשים ולא רק לגברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחד שרוצה לדעת

דניאלה פרייפלד
    03/09/2010

אתה צודק גיל ההתבגרות זמן לא כל כך קלה,
    ולהרבה יש קושי שמתוסף המיני....הזהות והנטיה המינית תופסים הרבה מקום מי אני ולמי אני משתייך, נמשך....
    דווקא ידוע היום שנטיה מינית, לא דבר שחור ולבן, אלא על רצף בין ההטרו להומו ויש שנעים על הרצף עד גיל מופלג..
    אך לפי התאור שלך,נשמע,שהנטיה המיני אכן לכיוון גברים ואתה אומר שבאיזה מקום חשת את זה עוד בגיל מוקדם...
    הכאב מורגש ...ותשובתי לא כל כך יעזור לכאב ..
    לגבי... להקרא אבא...היום, ואני אופטימית לגבי העתיד, שתגדל תוכל (אם אכן הנטיה לגברים) לפגוש גבר להמשך אליו לחשוב שהוא ווווווו ("לראות מישהו שנרא טוב עושה איזה תנועה ומיד להגיד ''אךךך'' ) (כל הדברים שקוראים לבחור שפוגש נערה)להתאהב ולהחליט להקים משפחה..אבל זה בעתיד הרחוק
    נכון לעכשיו אני מאד ממליצה לך לפנות לחושן. עם כל הקושי חשוב לדבר על זה עם משהו מוסמך..בבקשה....
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

אחד שרוצה לדע
    03/09/2010

אבל אני לא מאושר במי שאני.
    ואם אגלה שזה עבוד ואצטרך לחיות חיים מסריחים עם המון עצב ובכי והשפלות ושלא נדבר על מחשב של בן זוג זה בכלל שונה, אם אלו יהיו החיים שלי אני לא אחשוב פעמיים ואתאבד. אני רוצה לחיות חיים ולא להתפשר על ''זה מה שיצא ממני, עוד מהבטן אני צריך לזרום עם זה כי אין לי מה לעשות'' בחיים לא אשלים עם זה ובחיים לא אקים משפחה עם בן זוג ואעשה נזק לילד המסכן כל החיים שלו!
    אני רוצה לשמוע ממכם המומחים, האם זה אפשרי עבורי להתאהב להמשך ולחשוב על נשים?
    האם זה עוד בגדר שינוי?
    מה שאמרתי עוד מגיל קטן הוא דבר יחיד במינו, בגיל 10 הייתי גולש בצ'אטים באינטרנט ואז הרגשתי צורך להכיר בעולם של המבוגרים ונכנסתי למקום של הכרויות והמון סוטים, פשוט ככה.
    נכנסתי בשם שם בת, הצגתי את עצמי בתור בת ובסך הכל התעניינתי לגלות מה עושים שאתה כבר בן 25 ועל להכיר בעצם את המובן ''גבר'' וללמוד מאחרים על החיים בתור גבר מבוגר.

אני לא מחשיב את עצמי כהומו, אלא רק מודע למשיכה.
    אני רוצה לנסות עם נשים, לנסות ולגלות את העולם האמיתי! בחיים שלא לא התאהבתי ואני רוצה להתאהב, להוכיח לעצמי כי לא אהיה תקוע כל החיים שלי בתור הומו שמתעורר בבוקר וגבר מתחיל לחבק אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגיבו לי בבקשה זה חשוב לי!

אחד שרוצה לדע
    03/09/2010

אבל אני לא מאושר במי שאני.
    ואם אגלה שזה עבוד ואצטרך לחיות חיים מסריחים עם המון עצב ובכי והשפלות ושלא נדבר על מחשב של בן זוג זה בכלל שונה, אם אלו יהיו החיים שלי אני לא אחשוב פעמיים ואתאבד. אני רוצה לחיות חיים ולא להתפשר על ''זה מה שיצא ממני, עוד מהבטן אני צריך לזרום עם זה כי אין לי מה לעשות'' בחיים לא אשלים עם זה ובחיים לא אקים משפחה עם בן זוג ואעשה נזק לילד המסכן כל החיים שלו!
    אני רוצה לשמוע ממכם המומחים, האם זה אפשרי עבורי להתאהב להמשך ולחשוב על נשים?
    האם זה עוד בגדר שינוי?
    מה שאמרתי עוד מגיל קטן הוא דבר יחיד במינו, בגיל 10 הייתי גולש בצ'אטים באינטרנט ואז הרגשתי צורך להכיר בעולם של המבוגרים ונכנסתי למקום של הכרויות והמון סוטים, פשוט ככה.
    נכנסתי בשם שם בת, הצגתי את עצמי בתור בת ובסך הכל התעניינתי לגלות מה עושים שאתה כבר בן 25 ועל להכיר בעצם את המובן ''גבר'' וללמוד מאחרים על החיים בתור גבר מבוגר.

אני לא מחשיב את עצמי כהומו, אלא רק מודע למשיכה.
    אני רוצה לנסות עם נשים, לנסות ולגלות את העולם האמיתי! בחיים שלא לא התאהבתי ואני רוצה להתאהב, להוכיח לעצמי כי לא אהיה תקוע כל החיים שלי בתור הומו שמתעורר בבוקר וגבר מתחיל לחבק אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד שרוצה לדע

דניאלה פרייפלד
    04/09/2010

חשוב ביותר לדבר עם גורם מוסמך בחושן ,זה שתפנה אליהם לא חורץ את דינך בנטיה המינית שלך !!!!
    אתה צעיר ואין מניעה שבעתיד תמשך לבנות ....אבל בחושן ידעו יותר למי לפנות אותך, כי אתה לא לבד בבלבול הזה ,בין זהותך כבחור והמשיכה ...שם ידעו יותר לעזור!!!!!
    זה לא הדרך ..דרך היאנטרנט זאת הצעד הראשון רצוי שתתבר עם ....אם קשה לך בארבע עינים..שם תקבל עזרה דרך הטל...
    יש גם אפשרות לפנות ליועצת...
    בבקשה לא להשאר לבד עם ההרגשות שלך!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אחד שרוצה לדע
    04/09/2010

אני לא הולך לנסות להתקרב לקהילה ההומוסקסואלית.
    אני רוצה להתרחק, ''לרוץ ולברוח''.
    אני לא הולך לשתף אף אחד, כי אז אשבר עם עצמי בנפש.
    כמה שזה קשה, וזה קשה אני מסתיר עמוק עמוק עמוק עמוק את מה שאני מרגיש, זה מוביל לדיכאון וזה מוביל לאין סוף דברים אבל אני צריך להחזיק את עצמי, אפילו אם אצטרך לחיות חיים בודדים ועלובים העיקר לא גבר! בחיים!
    לפנות לחושן, צעד שלא יעזור לי כ''כ במה שאני רוצה, הם לא אבוייקטיבים הם תומכים ונמצאים בקהילה הנ''ל והם רק יגרמו לי להשלים עם הנטייה, אבל אני לא מעוניין.
    כמו שציינתי, אם אלו יהיו החיים שלי, אני לא רוצה אותם ואני אתאבד בגאווה שלא אחיה חיים מלאי סבל השפלות בכי דיכאון מירמור ושיזרקו אותי מהבית ומהמשפחה וכו'.
    אני יודע שזה כבר נהפך ליותר מיעוץ לבני נוער בשאלות שקשורות לסקס והתפתחות ואני נכנס כאן ליותר סוג של פסיכולוגי אך אתם, יודעים להקשיב, לעזור לבני נוער וגם כאלו כמוני, שנמצאים בתקופה כואבת ודיכאונית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד שרוצה לדע

דניאלה פרייפלד
    05/09/2010

לא ולא, חושן- לא אומר שאתה כזה או כזה אך להם יש צוות שיכול להתלבט איתך...
    הם לא ישדלו אותך להיות מה שאתה לא...
    בגלל שאתה מסתיר עמוק עמוק אתה יורד לדיכאון אם תאפשר לעצמךלעלות קצת.. לשתף גורם אשר ישאיר את זה בינו לבינך...זה יכול לעזור
    אני מוכנה להיות לך להקשבה ואגיב ...ואני שמחה שיש אותנו אך אני מאמינה עדין שצריך הדברות פנים אל פנים....
    אם כל הקושי הזמנים שאנו למטה גורמים לנו לחשוב ..ואם כוחות לשנות אם רוצים אך יש זמנים שלהיות למטה לבד זה מסוכן....ולכן צריך לא רק "נפש" אלא גוף לידך שיכול להושיט יד אם צריך ואם לא מחושן אז פסכולוג ממרפאה ציבורית משהו שרואה לך בעינים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנשום, ותקבל את מי שאתה (:

chen_he
    05/09/2010

להיות הומו זה לא משהו רע,
    אם אתה נמשך לגברים אני חושבת שאתה מאוד תשמח להכיר אחד ולהתאהב בו
    וכן גם להגיע למצבים אינטימיים שיקרו אחרי שבאמת תאהב אותו ותסמוך עליו,
    אני יודעת שהמחשבה על ילדים היא מבלבלת אותך, אבל תבין אתה רק בן 15
    יש לך מספיק זמן לחשוב מה אתה רוצה בעתיד בענייני ילדים,
    בנתיים תחייה את החיים תכיר בחור תתאהב בו תחווה אהבה אמיתית ולא משהו לא אמיתי רק כי אתה רוצה להיות כמו הרוב,
    אולי דווקא אם תצא למועדונים של הומואים ותתחבר להרבה בנים כאלה והם יהיו חברים שלך
    אולי תרגיש חלק ממשהו ותרגיש שאתה במקום שאתה צריך להיות.
    כן זה קשה להיות אחר מהחברה, אבל יש הרבה שהם בדיוק כמוך והם חיים בגאווה ונהנים
    אפילו אם הם מאמצים ילדים והאורח חיים שלהם שונה, הם נהנים כי הם מי שהם ולא מישהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה

אחד שרוצה לדע
    06/09/2010

לא רוצה!
    פשוט לא.
    לא רוצה להכיר בחור ולהתאהב בחור ולא רוצה להשלים עם זה!
    אני קורא לזה ''מלחמה'', אני נלחם כרגע עם משהו שאני כן ואני לא רוצה אותו.
    להבדיל, כמו שנלחמים במחלת הסרטן.
    אני עוד אנצח, אף אחד לא יכריח אותי להיות שלם עם זה ולזרום עם זה.
    לא משנה איך נקבע לי בבטן, יש לי אנטרנסט ברור, לא אתן לזה לקרות בחיים.
    לא אשלים עם הנטייה ולא אתרגל לעובדה ואחיה את החיים בצורה כזו רק כי אין לי מה לעשות וזה לא בשליטתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

XXX
    08/09/2010

אתה לא חייב לדאוג אני מכיר מישהו בגיל שלך שהוא גם חשב שהוא הומו ועכשיו הוא בן 17 עם חברה ועושה איתה יחסי מין והכל אז אל תדאג....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו