ירידה בחשק המיני אצל החבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני אצל החבר
    chen_he
    05/09/2010

שלום קוראים לי חן ואני עם חבר שלי כבר 9 חודשים.
    מה שמפריע לי בעצם זה ירידה בחשק המיני מיצידו.
    בתחילת הקשר כמובן הכימיה וכל התשוקה הייתה וכמובן שהמשיכה,
    אני לא אומרת שאין עכשיו אבל היא לפי דעתי פחתה מיצידו,
    בתחילת הקשר כמובן היינו אחד על השני כל הזמן, אין יום שזה לא היה עובר בראש שלנו
    ואין יום שחשבנו לא לעשות משהו מיני.
    בחודש הרביעי החלטנו להתקדם וקיימנו יחסי מין,
    הכל היה בסדר ולא היו בעיות אבל בתקופה האחרונה אנחנו עושים את זה פחות,
    מזוג שעשה את זה כמעט כל יום זה הגיע לפעם אחת בשבוע, כשהייתי במחזור היינו מחכים רק שהמחזור יגמר ובנתיים הייתי מספקת אותו מאוראלי.
    אבל עם הזמן שמתי לב שירד לו החשק והוא לא רעב לזה כמו פעם, אני יודעת שפעם אחת בשבוע זה לא ירידה משמעותית
    וזה עדיין בסדר ומן הסתם שאחרי זמן לא יהיה חשק להרבה פעמים אבל בכל זאת רע לי עם זה,
    עכשיו כשאני במחזור הוא אפילו לא מראה סימן לזה שהוא רוצה שאני אספק אותו באוראלי,
    דיברתי איתו על זה והוא פשוט אומר שהוא אוהב יותר לעשות את זה איתי ולחכות שאני אסיים את המחזור,
    אבל זה לא ממש נראה לי שהוא רוצה וממש רע לי עם זה, אולי התחלנו מוקדם מדי ואולי כבר ניסיתי את כל הדברים שאפשר במיטה והוא משתעמם,
    איך אני אוכל לשפר לדעתכם את העניינים במיטה ואולי להעלות לו את החשק המיני יותר?

תודה, חן (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני אצל החבר

הוספת תגובה

• בני כמה אתם?

מירב שרון
    05/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

chen_he
    05/09/2010

17 ו18
    למה?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    06/09/2010

לך אין אחריות להעלאת החשק המיני אצלו אך ברור שהחשק מושפע מהדינמיקה ביחסים ביניכם. אין ספק ששגרה יכולה להשפיע על חשק, אבל אתם זוג ממש צעיר, אתם בטח לא גרים ביחד, מה התדירות שבה אתם מתראים? האם יש לכל אחד תחומי עניין משלו? האם את נפגשת עם חברות שלך והוא עם שלו, או האם אתם תמיד ביחד? מה קורה בביחד? ומה קורה בנפרד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו