מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין בפעם הראשונהמתי06/09/2010
ידיה שלי ואני החלטנו שאנחנו רוצים לקיים יחיסי מין בפעם הראשונה אני בן 16 והיא 15 (בתולה) ניסינו התמזמזנו מעע היגעתי לזיקפה וכשאר ניסיתי לשים את הקונדום התחילה לרדת הזיקפה היא ניסתה לגרות אותי קיבלתי מעט זיקפה ולא הצלחנו , לאחר שבועים ניסינו שוב ואני לא מצליח ךלהשאיר זיקפה באופן קבוע אני לא יודע מה לעשות ואני ממש מתוסכל, (כאשא אני מאונן הכל בסדר ) יש לי בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
דניאלה פרייפלד06/09/2010לא אין לך בעיה...
אני מבינה שזה לא הפעם הראשונה עבורך, יחסי מין מלאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
מתי06/09/2010זו הפעם הראשונה שלי בקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי
דניאלה פרייפלד07/09/2010באמת אין לך בעיה רק לחץ של מתחילם.....
תנשה לשים אותו שאתה לבדך כדי להתרגל..
ואז המפגש לשים אותו כחלק מהמשחק המיני שלכם...
גם במחשבות שלך, אם עוצרים ,לשים ,אז בראש תמשיך את העסק לא לעצור בראש
צריך ללמד את הראש לא לשים לב שעוצרים לקונדום....
אם במפגש הבא אתה כבר מרגיש שאתה לחוץ או חרד חשוב לא לנסות אלא להמשיך את המפגש מיני מהנה ללא חדירה, אני אפילו אציע ,שתעשו את בין כה וכה שתוכל להירגע... ואז מפגש שוב עם קונדום..
להיות רגוע ולחשוב חם חם חם תוך כדי, לשים קונדום..
שנה טובה עם הנאה והגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)