מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר המיןארי06/09/2010
למומחים שלום.אנ בן 12 וחצי ואיבר המין שלי באורך (בזמן זיקפה) 5 סנטימטרים!! ובמצב רגיל 3 סנטימטרים!!!! אני יודע שעד גיל 20 זה גדל אבל עדיין אני חושש שאיבר המין פשוט לא יתארך. ראיתי מה המומחים ענו למתיה (שאיבר המין שלו במצב טוב יותר) אז בבקשה או לרשום באתר איך מגדילים או לרשום אתרים
בבקששששששה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תפתח ציפיות
מתיה06/09/2010תסמוך אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלארי שלום
מירב שרון06/09/2010אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות אין לך ברירה אלא להתעזר בסבלנות, ולתת לגוף שלך לצמוח בקצב שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע
ארי07/09/2010אבל בעתיד זה ישפיע אלי ביחסי המין. זה ככה כבר שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/09/2010סבלנות......יש לך עוד דרך ארוכה עד אז.....ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ארי13/09/2010זה לא כל כך משכנע אבל אני מקווה שאת צודקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי , באמת על תפתח ציפיות עדיין !
אביעד ועידן(:14/09/2010אתה רק בהתחלה - יש לך עוד זמן , לאט לאט יגדל לך אין לך למה להיכנס ללחץ , תקשיב לי - הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה שיש לך - וזה עבר , לכולם זה עובר , חכה שנה , שנתיים וכבר יהיה לך 10 ס"מ - זה מה שקרה ליי (: אתה עדיין צעיר קח תחיים בקלוות אל תהרוס לך אותם כבר בגייל הזהה ! אל תחשוב על זה אפילו זה לא צריך לעניין אותך ! זה סתם צלקת שתישאר לך בנפש ! אתה לא צריך לחשוב על זה כרגע - לך תהנה מהחיים וכשיגיע הזמן יגיע הכל ! (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)