עזרה בבקשה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה !
    אביעד ועידן(:
    07/09/2010

קוראים לי עידו ואני בן 12.7 .
    בשנתיים וחצי האחרונות אני מדבר עם החברים שלי על נושאים מיינים, אין לי מושג איך הגענו לכזה דבר אבל התחלנו וזה נמשך עד היום.
    אני על יחסי מין יודע הרבה דברים - גם מדוייקים וגם שמועות , אני הולך עם זה בלב כבר שנתיים וחצי ואני מפחד לדבר עם זה על ההורים , עוד לא יצא לי השופכה אבל אני מתעניין מאוד בכל מה שקשור לבגרות מינית.
    מה לעשות? האם לשאול אותם או לחכות קצת עד שהשופכה תצא לי בפעם הראשונה .
    בתודה על העזרה , עידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה !

הוספת תגובה

• המשך:

אביעד ועידן(:
    07/09/2010

ניסתי לאונן הרבה פעמים -ולא הצלחתי .. האם זה קשור לגיל - או לבעיה אחרת. בתודה ושנה טובה - עידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידו

דניאלה פרייפלד
    07/09/2010

קרי לילה ...יגיעו.. אצל כל בחור בגיל אחר אז לא להיות לחוץ.
    אני שומעת מדבריך, שיש לך ,קשר טוב ופתוח עם הוריך ,אם אתה שוקל לדבר איתם ואני אומרת לך לך על זה ...
    נכון זה לא נעים....וקשה לשני הצדדים אך נשמע לי שאתה מכיר את יכולתם...
    אם בכל זאת (וכתוספת) אתה תמיד יכול לשאול אותנו,בפורום, את כל השאלות לגבי מיניות שמטרידים אותך.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו