הפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה
    בלי שם
    10/09/2010

שלום,
    לראשונה אני נכנסת ומגיבה בכלל לפורומים.

אני מודאגת מאט..
    יש לי חבר רציני ואוהב מזה שנה וארבעה חודשים. שנינו בני 16.
    אנחנו מתחבקים הרבה ומתנשקים בפרטיות. הכל טוב ויפה (: יש כבוד רב והדדיות ביחסים שלנו.

שנינו הינו בתולים וקימנו יחסי מין בפעם הראשונה.
    אני מניחה שמיהרנו באקט מכיוון שלא היתי רטובה דיו וסבלתי מכאבים.
    אני חשב אשמה שהפעם הראשונה לא היתה מושלמת מאחר והפסקנו לנסות להגיע לשיא בגלל הכאב הנורא שלא יכולתי לסבול. הוא הציע שנפסיק אבל דחפתי את עצמי וניסיתי להתעלם מהכאב. זה לא הצליח ולבסוף ביקשתי שננסה בפעם אחרת.
    שבועעים קדום לכן היה לי מחזור. באותו לילה- הרגשתי מוזר, בטח כי הנתרתיק התרחב(היתה חדירה חלקית). ירד לי קצת דם באותו ערב אבל ביומיים שאחרי היה דימום רב, הפסקה של יום ואז התחיל לי שוב המחזור. למשך כ5 ימים.

לכן, רציתי לשאול:
    האם זה נורמאלי שהגוף "יגיב" ככה לדבר ראשוני?
    ומה הסיכוי שאני אחוש באותו הראב גם בפעם השנייה\השלישית בקיום יחסי המין? - אני מאוד רוצה לחוש הנאה ולא רק להרגיש סבל. אני מפוחדת לנסות לשכב איתו שוב בגלל הפחד לכאב הזה מחדש. והאם יכול להיות שיהיה דימום גם בפעם השנייה?

ועוד,
    האם קיים דבר כזה סקס יבש, מה זה אומר?
    כי שמעתי על כך במקרה ונלחצתי ממהגדרה, כיוון שאני ובן זוגי האהוב משתובבים לפעמים ושוכבים אחד מעל השני ומתנשקים ומלטפים זה את זה בתשוקה אדירה. האם זה נחשב לסקס (יבש)?

אני מפחדת להתבגר מהר מדי.
    כל מגע שלו וניסיון לענג אותי מצליחים באותו רגע, אבל מספר שעות לאחר מכן אני מרגישה ש"פלשו" לי לגוף.. זה לא נעים

תמימה וצמאה למידע
    ללא שם.

המשך סופ"ש נעים לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה

הוספת תגובה

• בלי שם

דניאלה פרייפלד
    10/09/2010

לגבי תגובות גופך ( דימומים...) תצתרכי לפנות שאלות אילו בפורום לרופאי נשים.
    שמדברים על סקס יבש הכוונה למפגש לרוב בלבוש כל שהו (תחתונים +) ויש מגע בין הזוג, הרבה
    פעמים עד גמירה ,אך ללא חדירה.
    הרבה צעירים חושבים שהפעם הראשונה הולך להיות משהו משהו ,זיקוקים ...אך לצערי מגלים שלא כך ולקיים יחסי מין ענין של הכרות של עצמם עם האחר ועם עצמם...יש כל כך הרבה לחץ, לפעמים, בפעם הראשונה לשני הצדדים שמוביל לקושי...ועם התנסות חוזרת וחוזרת משתפרים ונהנים...
    את מתארת מצב שקורה להרבה ..היית יבשה והיה כאב..
    בין הלשב שהיתם לבושים מתנשקים ומתחבקים ,היה שלב שהכרתם את מיניותכם ללא חדירה וללא בבגדים? או שישר עברם לחדירה?
    איך את מכירה את גופך האם את נהנהת ממגע עם עצמך בגופך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בלי שם
    10/09/2010

שלום,

טוב, אז סקס יבש לא היה בנינו. תודה על תשובתך עד כה (:
    ועוד,
    לא, אני מניחה שאני לא ממש מכירה בעצמי את הגוף שלי. ואף פעם לא ניסיתי להנות ממגע של עצמי בגופי.. במידה מסויימת יש דברים שנראים לי לא מוסריים.
    גם לא היה שלב של היכרות הגוף בלי חדירה. תמיד הכל כלל בגדים וכשמצאנו לנכון לקיים יחסי מין זה עבר ישר לניסיון חדירה. לא הכרנו את המיניות שלנו לפני הניסיון הראשון. למען האמת: זה מביך אותי.
    אני יודעת שהכי חשוב זה להיות מודע לעצמך , לאהוב את הבן זוג ולהקשיב לו תוך כדי דאגה להנאה של עצמי אבל זה קשה לי להיות פתוחה מדי בנושא המין... בין אם עם חבר שלי או אנשים אחרים.

איך אני אתגבר על המבוכה וההרגשה שלי עם הגוף שלי?
    למה כל מגע שלו מתחת לבגדים שלי, או אפילו לצורך של עונג (בדגדגן) גורמים לי לתחושה של "פלישה" לגוף?
    איך לפעול כדי לתת לו תחושת הנאה בלי מין?

המשך סוף שבוע נעים,
    בלי שם (16).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי שם

דניאלה פרייפלד
    10/09/2010

אני שומעת ממך המון ,איך אני.. בשבילו....
    לפני שאמשיך אני רוצה לשאול אותך האם את באמת מרגישה שאת רוצה מין מלא?! כלומר עם חדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בלי שם
    10/09/2010

כן, ממש כן
    אני רק מפוחדת מעט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי שם

דניאלה פרייפלד
    10/09/2010

תנשי לתאר ממה את חוששת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בלי שם
    10/09/2010

ממה?!
    אני נבוכה להיות ערומה לפניו, באור, סתם ככה.. אולי מה שהוא יכול לחשוב עלי, על הגוף שלי.
    מפחדת מלעשות משהו לא נכון, ממבוכה - לא רוצה לגרום לנזק שירחיק בנינו. אני מפחדת לעשות צעד כלשהו במגע האינטימי כדי שזה לא יהיה בוטה מדי בעיניו. אני חוששת להכנס להריון, אני חוששת מכאב ולסבל אחרי.
    אני מפחדת שההורים שלי יגלו, אני מתביישת ללכת לבדיקה אצל רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

ירון
    10/09/2010

עדיף שתתבגרי !! משום מה את חשה אישה בת 40 ואת ממש אבל ממש לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי שם

דניאלה פרייפלד
    11/09/2010

אם כל זה בראש שלך ,אני יכולה להבין, את הקושי שלך לאפשר לעצמך להשתחרר ולהיות חופשיה בקשר מיני....
    אז קודם,לעצור, אתם עושים צעד אחורה ומתחילים להכיר את מיניותכם הזוגי ללא חדירה תבואי אליו עם תחתונים וגם הוא ...ותאפשרי משחק על גופך ועל גופו ללא חשש של חדערה ניתן לעשות הכל עם ידים, עינים, לשון שער ...דמיון....
    האם הקשר טובה דיו כדי לברר יחד מה זה בוטה מדי?צריך לברר ,מה שאת חושבת בוטה מדי ,הוא יכול לחשוב אחרת ולהפך....
    מה את חושבת על גופך ואיך זה יראה בפניו הוא בטח חושב על עצמו ..והוא בחחר בך ורוצה אותך את עם הפגמים שלך והוא עם שלו ובקשר מיני לא "רואים" זה תחושתי ,מגע ,מחשבות,פנטזיות....
    הריון קונדום או דרך אחרת ללכת לרופא ישנו כמה וכמה אמצעי הגנה..... אני מבינה שאת מתבישת
    וזה קצת לא נעים בפעם הראשונה ובעצם לכל חינו אך כנשים עלינו לשמור על בריאותינו וחלק ניקר של בריאותינו תחת חסותו של רופאי הנשים...לא מחייב בפעם הראשונה בדיקה חודרנית...וההורים לא חיבים לדעת.
    לגבי ההורים ,להבטיח שלא יגלו ,אני לא יכולה, אבל עדיף שיגלו שאת היית אחראית והיו אמצעי הגנה ושלא הלכת על זה סתם ככה, יש לשאר שאם יגלו לא יאהבו את זה אבל טוו לייט...
    איך את עם עצמך...תחושות שלך לגבי גופך הנאה ממנה ,אוננות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בלי שם
    11/09/2010

לא, לא אוננות..
    לא לעצמי לפחות.

אני רוצה להיות אחראית למעשים שלי, ולהרגיש בנוח איתם ועם עצמי, לאחר מכן.
    אני מרגישה בנח עם חבר שלי. אנחנו מאוד קרובים,אבל קשה לי להיות איתו 100% פתוחה בנושא ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי שם

דניאלה פרייפלד
    11/09/2010

קודם כל תנשי להיות קרוב ל100%
    לא הבנתי את כוונתך .
    אם את לא יודעת מה מענג אותך ...איך החבר אמור לדעת?
    תעשי את המפגשים עם התחתון ותוכלי "דרכו" להכיר את תענוגי עצמך ( עם תחתון תהיהי פחות לחוצה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו