כיצד גדל הפין בגיל 27 ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד גדל הפין בגיל 27 ?
    ארנון
    10/09/2010

לצוות המומחים שלום.
    איני יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה אך אשמח אם מי מהמומחים יוכל לענות לי על השאלה.

אני בן 33 כיום. ועד גיל 27 בערך היה גודל הפין שלי במצב זיקפה 8 וחצי ס"מ והעובי כ-7 וחצי ס"מ
    [ בגלל הגודל הקטן והתסכול העצום אני נהגתי למדוד אותו מדי פעם, בתקוה שיגדל מתישהו ]
    דבר זה גרם לי לצער רב וחוסר ביטחון ביחסיי עם נשים כמו גם תסכול ולא אחת העירו לי נשים לגבי היות הפין קטן. חלקן מתוך תמימות וחלקן מתוך רשעות.

מסיבה בלתי ברורה ובלתי ידועה לי בסביבות גיל 27 העירה לי ידידה קרובה כי היא שמה לב שהפין שלי גדל. ואכן גם אני שמתי לב לכך והחלתי לעקוב אחרי הדבר אשר לדעתי הבלתי מקצועית הינה חריגה ויוצאת דופן ואיני יודע אם כלל מוכרת בעולם הרפואה.

סופו של דבר הפין גדל והתעבה במשך תקופה של שנה לערך והגיע לגודל של 19 ס"מ אורך ו-14 ס"מ עובי [ כלומר ההיקף ]
    [ במאמר מוסגר אציין כי יש לי תמונות אותנטיות של לפני ואחרי ]

ראוי לציין ולהדגיש כי אף איבר בגופי לא השתנה בגודלו באותה התקופה ואך איבר המין גדל והתעבה. והוא בלבד [כך שעד כמה שידיעתי מגעת אין מדובר בהפרשה של הורמון הגדילה שמשפיע כידוע גם על התפתחות איבר המין.]
    שאלותי למומחים הן :

1 . האם תופעה זו מוכרת בעולם הרפואי ?

2. האם יש השפעה לכך שכל הזמן רציתי וקיוויתי שהפין יגדל, כך שלמעשה הייתה פה השפעה פסיכוסומאטית ולכן הוא גדל ?

3. האם יש למי מהמומחים הסבר לתופעה זו ? כל הסבר יתקבל בברכה . ואם התשובה לא ידועה למומחים/מומחיות אשמח להפניה למקום המתאים.
    תודה על תשובתכם
    ארנון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד גדל הפין בגיל 27 ?

הוספת תגובה

• נשמע קצת סיפור תמוהה...

אנונימי בן 17
    10/09/2010

איך הפין יכול לגדול תוך שנה 12 ס"מ נשמע לי קצת לא הגיוני, אבל אם זה אמיתי אז וואלה יפה, ספר לי מה אכלת אולי אני יתחיל לאכול גם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד גדל הפין ?

ארנון
    10/09/2010

אכן מאוד תמוה גם בעיני וחסר הסבר גם לי עד לעת זו. ולכן הופנתה השאלה למומחים שבפורום.
    אבל למרות היות הסיפור לא רגיל ויוצא דופן הוא אמיתי לחלוטין. ואף הדגשתי את תמיהתי בגוף ההודעה.
    יותר מזה ניסיתי בעצמי להבין מה קרה פה וחיפשתי חומרים בכל מיני מקומות, אבל לא הצלחתי להבין מה קרה פה.
    ולכן הופנתה כאמור השאלה למומחים פה בפורום ואני מקווה שיוכלו אולי לעזור לי ולאחרים מה התרחש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים

מירב שרון
    10/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרון השאלה הועברה

ארנון
    10/09/2010

תודה שרון
    השאלה הועברה לפורום אורולוגים
    אך אשמח אם מי מהמומחים האחרים יכול לענות או להסביר את התופעה והאם זה דבר מוכר ברפואה למרות נדירותו.
    תודה ארנון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בפורום סקס נוער

מירב שרון
    11/09/2010

אתה אינך מתבגר ולכן אני מציעה שאם אתה רוצה שמומחה יענה לך מעבר לחוו"ד של רופא אורולוג, תפנה את שאלתך לפורום של מין וסקסולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב , מדובר באותם המומחים

ארנון
    11/09/2010

מירב שלום
    בפורום שהפנית אליו נמצאים אותם המומחים. ד"ר חרותי ומר מיליצ'ר
    כך שאין טעם להפנות לפאותו הפורום ובמידה ואחד המומחים בפורום הזה יודע אשמח לקבל תשובה.
    שכן כאמור מדובר באותם המומחים ]
    תודה לך מירב
    ארנון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק הבדל קטן אחד

מירב שרון
    12/09/2010

ההבדל הוא הקהל של הפורום, שם זה פונה לכל הגילאים וכאן זה מיועד לבני נוער. אתה לא מתבגר ולכן אני מפנה אותך לשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו