קטן מדיי בשביל הקונדום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטן מדיי בשביל הקונדום.
    אנונימי בן 17
    10/09/2010

שלום, אני בן 17
    יש לי בעיה, איבר המין שלי ממש קטן וממש מתחת לממוצע, הממוצע הוא סביבות 14-16 ושלי 11,
    יש לי חברה כבר כמה שבועות ואנחנו מוכנים לסקס, הבעיה היא שאני לא מוצא קונדום שיתאים לי, ניסיתי durex רגיל והוא היה פשוט גדול ורופף על האיבר... וזה מונע ממני לעשות איתה סקס, עזבו את זה שאני בכלל מתבייש לעשות איתה סקס עם הקטן הזה. מדדתי את העובי שלו והוא 9 ס"מ והאורך הוא 11. האם יש לכם איזה קונדום להמליץ לי עליו שיתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קטן מדיי בשביל הקונדום.

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    10/09/2010

ספציפית לגבי גדלים של קונדומים הייתי מציעה לך לפנות לרוקח בבית מרקחת ולהתייעץ איתו. אין שום קשר בין אורך הפין שלך ליכולת שלך לספק את בת הזוג שלך במיטה. הרי רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. מאחר ושניכם בתחילת הקשר ביניכם, אין לכם לאן למהר, עד כמה אתה מרגיש איתה בטוח ופתוח? עד כמה יש ביניכם אמון הדדי? כשתגיעו לשלב בקשר שאתה מרגיש איתה מספיק בטוח כדי לדבר איתה גם על החששות שלך בסקס הייתי מציעה לכם לעשות את זה בשלבים, יש הרבה דברים שאפשר לעשות בסקס עוד טרם החדירה, כל מה שנכנס לתוך outer-sex כולל ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, האם כל זה כבר היה ביניכם? אם כן האם חברתך מגיעה לאורגזמה במהלך המשחק המוקדם? אם לא כדאי להקדיש הרבה יותר אנרגיות וזמן לעינוג הדדי עוד טרם החדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי ולתשובתך

אנונימי בן 17
    11/09/2010

היחסים בינינו מאוד פתוחים, עשינו כבר סקס יבש ירדתי לה אבל היא עדיין לא ירדה לי כי היא אומרת שהיא נגעלת...
    בכל מקרה, הקונדומים בסופר פארמ נמצאים על המדפים ולא אצל הרוקח ככה שאני לא צריך לעבור אצל הרוקח כדיי לבקש את הקונדום, וגם לא נעים לבוא אל הרוקח ולהגיד לו שמע יש לי קטן על איזה קונדום אתה ממליץ לי... וכמו שאמרתי הבעיה אצלי של הקונדום זה שהוא רופף מהאיבר לא הקטע של האורך... ואני לא רוצה שהוא ייפול באמצע האקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    13/09/2010

אולי תיצור קשר ישירות לחברת דורקס ותשאל, השיחה אנונימית אז כך שאתה לא נחשף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו