מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה בסדר??ללא שם10/09/2010
אני וחבר שלי כבר חצי שנה ביחד(אנחנו בני 17) שנינו ללא עבר מיני כלשהו, בזמן האחרון חבר שלי רוצה מאוד להגיע לקיום יחסי מין מלאים, זה בכלל לא עבר לי לפני, אבל כשהוא העלה את זה אז התחלתי לחשוב בנוגע לזה, האם אני מוכנה ורוצה את זה באמת?!!
אני מאוד חסומה בקטע הזה, בין אם זה מבוכה ממנו במצב אינטימי(ללא בגדים) איך אני אראה בפניו??!!
ודבר נוסף שמאוד מפריע לי, זה שכל פעם חברים שלו שואלים אותו עלינו ועל קצב ההתפתחויות בנינו, והוא מספר להם את האמת!! שעדיין לא שכבנו, ואז הם (החברים שלו) אומרים לו שאין לו מה לעשות איתי, וחבל לו על הזמן.
הוא לא מקשיב להם -כי הוא עדיין איתי, אבל אני לא מצפה שכל מה שאנחנו לא עושים ואולי נעשה יגיע לחברים שלו.
מה לעשות בבקשה??? האם זה בסדר שאני אגיד לו לא לספר לחברים שלו משהו שחדש עבורו ולפי מה שאני מבינה ממנו הוא ממש מצפה לזה(לסקס) ומפחינתו הוא רוצה לספר לחברים, ולמרות זאת אני לא אוהבת את זה- זה לא עניינם!!
בבקשה, מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שם
דניאלה פרייפלד11/09/2010בחברות,רצוי,ששני הצדדים יכולים לשתף אחד את השני בדברים אינטימים ,כואבים ,דברים שמפריעים יחד עם כל הדברים הטובים....
קודם את צריכה לשתף אותו בתחושותיך לגבי זה שהוא משתף את חבריו בדברים מאד אינטימיים שאמורים להשאר בניכם....
לגבי סקס
לפני ש"קופצים" לסקס מלא מה אתם אכן עושים?
מה תחושותיך לגבי גופך ללא כל קשר לאיך הוא יראה אותך ..הרי הוא איתך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)