בעיה רצינית! בבקשה תקראו את הכל ותע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית! בבקשה תקראו את הכל ותע
    חסויה!!
    19/11/2007

יש לי ידיד שכבר שנה אנחנו נפרדים וחוזרים, אף פעם לא היינו חברים אבל עשינו כל מיני דברים (בלי חדירה). בחודש האחרון נמאס לי כבר מהמצב הזה ואמרתי לו שאו שנהיה חברים או שאני לא רוצה איתו כלום. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי באמת, אבל יש לו בעיה שהוא לא יכול להיות בקשר רציני-לא בגלל שהוא לא יכול להיות עם מישהי אחת אלא הוא לא יכול לתת דין וחשבון על מה שהוא עושה או לאן הוא הולך והוא לא רוצה לפגוע בי בזה שיהיה "חבר" שלי אבל לא יתנהג ככה. הוא היה ממש עצוב מכל הקטע הזה שאני לא רוצה ואמר לי שאם נהיה ביחד הוא יהיה רק איתי, ואני מאמינה לו (!) כי אני יודעת שהוא לא אחד כזה שבוגד. הוא אמר שננסה חודש ונראה לאן זה יוביל. עוד משהו חשוב, בחיים הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי ועכשיו הוא אמר לי שהוא מרגיש אליי משהו ממש חזק שלא קרה לו לפני.....ואם הוא היה או יהיה מוכן לקשר זה יהיה רק איתי.
    אני לא יודעת מה לעשות..מצד אחד אני אוהבת אותו, אני רוצה להיות רק איתו ומוכנה לוותר לו על זה שהוא לא יכול שנהיה חברים אבל מצד שני זה מבאס אותי שהוא לפעמים כאילו מתייחס אליי כאל בובת מין שלו.....
    אתמול היינו ביחד ואמרתי לו שאני רוצה לשכב איתו אבל אני לא יכולה. הוא שאל למה ואמר שאין הבדל בין אצבעות לזין. תאכלס גם בשבילי אין הבדל כל כך משמעותי, במיוחד שאני רוצה להיות איתו ולעשות הכל איתו אבל אם אנחנו נעשה את זה אני יודעת שעוד חודש-חודשיים הכל יגמר והוא אחרי זה יחשוב עליי דברים מגעילים וגם אני "ביזבזתי" את הפעם הראשונה שלי עם מישהו שלא שם עליי כביכול...

וואי אני כבר הסתבכתי עם עצמי!! בבקשה תעזרו לי...!

תודה רבהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה..

מישהי
    19/11/2007

קודם כל אין דבר כזה "בזבזתי" .. גם אני הרגשתי ככה אבל כל עוד זה מישהו שאת רוצה לעשות איתו ואת יודעת שתהני זה כל מה שחשוב.. אם הוא לא יכול לתת לך דין וחשבון על כל דבר שהוא עושה אבל בכל זאת רוצה להיות איתך יחד אתם יכולים לדבר על זה ולהחליט שאת בוטחת בו ומאמינה לו ותתני לו את המרחב שלו והוא מצידו ישתדל לענות על השאלה "איפה הוא נמצא" רק כשאת תשאלי אותו.. ותנסי לא להציק לו הרבה עם זה.. כל עוד הוא יתן לך מספיק חיבה.. מספיק חיבוקים ומספיק צומי גם כשזה לא קשור למין זה יפסיק להפריע לך שהוא לא נותן לך דין וחשבון..

אני מציעה לך להציע לו את מה שהצעתי לך למעלה.. לנסות ולראות מה קורה עם זה..
    למרות שזה נשמע קיטשי.. אם הוא אוהב אותך כמו שהוא אומר הוא יסכים לנסות כי האפשרות השניה שלו זה לא להיות איתך..
    לדעתי , למרות שאת נהנית ואתם עושים דברים מיניים את אולי בעתיד תרגישי לא טוב עם זה שעשיתם את זה לא בתוך קשר..
    במידה והוא לא מסכים בכל מקרה להינכס לקשר... אם אתם נהנים יחד זה מה שחשוב רק תקבעו כמה כללים בסיסים שתקפים לשניכם כמו: לא להתעסק עם אחרים וכו'

מקווה שעזרתי.. בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקרון ניראה שהוא לא בן אדם של קשר

אבי
    19/11/2007

מחייב יכול ליהיות שהוא באמת מרגיש אלייך משהו אבל לפי מה שאת מתארת כדי לא למהר יותר מידי להחליט,הגישה שלך לנושא לא נכונה למה את בובת מין כשאתם שוכבים? סקס זה לא רק בישביל בן הזוג זה גם בישבילך בדיוק באותה מידה אולי הוא בובת מין שלך חשבת על זה? זה אותו הדבר,חשוב גם שתיזכרי שסקס הוא גם להנאתך בדיוק כמו בישבילו לכן אל תישכבי אם אף אחד
    רק ביגלל שהוא רוצה אל "תיתני" סקס תעשי סקס זה חשוב,מקווה שהבנת את מה שניסיתי להסביר לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    20/11/2007

את מודעת לכך שידיד שלך לא בשל לקשר זוגי מחייב, ועל אף רגשותיו כלפייך, אין באמת התחייבות מצידו להמשך הקשר ביניכם. לכן אם חשוב לך שהפעם הראשונה שלך תהיה חוויה משמעותית עם מישהו שאת אוהבת, רצוי שתחכי עם זה עד ליום שבו תכירי מישהו שעמו את כן מרגישה שיש אהבה ויש ביטחון להמשכיות הקשר. כי זה לא נשמע שאת שלמה עם זה ואם את לא שלמה עם זה, את עלולה להצטער על זה לאחר מעשה וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו