בעיות זקפה בגיל 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה בגיל 16
    בן
    13/09/2010

פניתי לדניאלה לפני כמה חודשים בעניין בעיות הזקפה והיא המליצה לי לא לאונן במשך כתקופה
    אכן הקשבתי לה, וכעבור תקופה אף ניסתי לאונן מספר פעמים כאשר שום גורם לא הלחיץ או יכול היה להיות מפריע. הבעיה היא שעדיין אני לא יכול להגיע לזקפה מלאה (לפעמים אפילו כואב לי כשהבולבול עומד). אני צריך עזרה. מה לעשות? אני פוחד ללכת לרופא כי זה מביך ממש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה בגיל 16

הוספת תגובה

• יש לי שאלה

ארי
    13/09/2010

כל הזמן רצה לך המחשבה "מתי אני אגמור?" תענה מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא...

בן
    13/09/2010

למה שזה מה שאני אחשוב ככה?
    חוץ מזה שאתה עוד קטן ואין קשר למה שאתה שאלת לבין מה שאני שאלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן

דניאלה פרייפלד
    13/09/2010

צר לי לשמע שאין שיפור ואתה עדין עם התיסכול...
    פין בזיקפה לא אמור לכאוב ..אני אכן ,למרות הקושי.מציעה לך ללכת לרופא משפחה אתה יכול לגשת לבדך...אני מבינה שזה מביש אך עם יש ענין רפואי חבל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו