טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פניתי לדניאלה לפני כמה חודשים בעניין בעיות הזקפה והיא המליצה לי לא לאונן במשך כתקופה אכן הקשבתי לה, וכעבור תקופה אף ניסתי לאונן מספר פעמים כאשר שום גורם לא הלחיץ או יכול היה להיות מפריע. הבעיה היא שעדיין אני לא יכול להגיע לזקפה מלאה (לפעמים אפילו כואב לי כשהבולבול עומד). אני צריך עזרה. מה לעשות? אני פוחד ללכת לרופא כי זה מביך ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צר לי לשמע שאין שיפור ואתה עדין עם התיסכול... פין בזיקפה לא אמור לכאוב ..אני אכן ,למרות הקושי.מציעה לך ללכת לרופא משפחה אתה יכול לגשת לבדך...אני מבינה שזה מביש אך עם יש ענין רפואי חבל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד