למהה לא עוניםם לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למהה לא עוניםם לי?
    מורן
    14/09/2010

יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי לפי הסדר ובפירוט:

1)האם אפשרי להיכנס להריון בזמן מחזור?...הבנתי שרק אישה שהמחזור שלה לא סדיר יכולה להיכנס להריון בזמן מחזור...האם זה נכון?...תוכלו לפרט?...

2)אם חבר שלי גומר לי על הבטן ונפלט זרע על הבטן שלי אני אמורה להרגיש את זה ז"א להרגיש את הרטיבות של הזרע?...האם הזרע הוא נוזלי כמו מים או סמיך?..בל אופן אם נפלט עליי זרע אני אמורה להרגיש את הרטיבות?..

3)אם חבר שלי אונן וגמר לי על הבטן ויצא שפיף ואני במחזור (הייתי עם תחתון ותחבושת הגיינית של המחזור,אבל התחתון כזה חצי נפל) יש סיכוי שמהבטן הזרע ינזול ויגיע עד לאיבר מיני או שהוא ייספג על הפד ואז אני אכנס להריון?..

בבקשה תענו על כל אחת מהשאלות זה יעזור לי
    תודה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למהה לא עוניםם לי?

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    15/09/2010

אני מציעה שתשאלי את השאלות אחת אחת ואפשר יהיה להתייחס. אענה על שאלתך הראשונה. בעקרון, אשה בזמן מחזור לא תיכנס להריון. את מוזמנת להפנות את שאלתך גם לפורום רפואת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלהה

מרים
    16/09/2010

את בטוחה?...שאלתי את השאלה כבר ודניאלה כתבה שקרו מקרים שבהם אכן אישה נכנסה להריון בזמן מחזור...

תראי המצב היה כזה אני הייתי במחזור וחבר שלי אונן לי על הבטן וגמר...והייתי בלי חולצה האם יש סיכוי להכנס מזה להריון?..שמהבטן הזרע יעבור לאיבר המין שלי?(כשהייתי במחזור אני חוזרת ואומרת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    16/09/2010

לא היה מגע בין פין לפות ולכן בלי כל קשר ליש מחזור /אין מחזור, אין סיכוי שנכנסת להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..

מרים
    17/09/2010

סליחה שאני משגעת אותך...אבל אם אין מגע ישיר בין פות לפין אין סיכוי להריון?....ז"א שאם הוא גמר לי על הבטן אין סיכוי שהזרע ינזל ויגיע עד לאיבר המין שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

מירב שרון
    18/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

רויטל
    20/09/2010

אני סטודנטית לרפואה , כפי מה שלמדנו יש סיכוי להיריון אם הזרע בא במגע עם איבר המין כי לזרע יש שוטון והוא מספק לו תנועה ויכולת לחדור , אפילו אם לא היתה חדירה , תבדקי בגוגל ותראי גם ..... אני אומרת לך מה שאנחנו לומדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור..?

לירון
    22/09/2010

למה לעזאזל את סתם מפחידה את האנשים פה?
    אני מצטערת, אבל את ממש לא מועילה.
    קראת בכלל את השאלה שלה?
    אם היית חושבת על זה קצת ברצינות היית רואה שאין שום סיכוי להיריון במצב כזה.
    היא היתה במחזור, והיא היתה עם תחתונים+תחבושות.
    קצת היגיון ילדה..
    את סתם מפחידה אנשים לשווא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי חייבת להגיב..

לירון
    19/09/2010

היי (: סתם רציתי להגיב קצת, כי את ממש מזכירה לי אותי לפני כמה חודשים..
    אני פשוט רוצה לתת לך עצה קטנה..
    את חייבת להירגע.
    הייתי בדיוק כמוך. כל פעם שהיה לי איזה מגע מיני עם חבר שלי בלי חדירה אפילו הייתי נילחצת שאני בהריון, ובגלל הלחץ המחזור שלי היה מאחר וזה היה עוד יותר מדאיג אותי.
    ככה שאני באמת מציעה לך להירגע.. כי אין סיכוי להריון כשאין חדירה. פשוט אין סיכוי...
    והלחץ לא יעזור לך.. הוא רק יחמיר את המצב.
    את באמת לא צריכה לחשוש..
    את לא תצליחי להנות עם חבר שלך כשאת כל הזמן לחוצה וחוששת..
    וגם כל עוד שתהיי בלחץ, המחזור שלך ייאחר.. וחבל.

תהני (;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו