צריכה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה...
    מישהי מתוסכלת
    20/11/2007

אממ אני וחבר שלי התחלנו לשכב לפני זמן.. בהתחלה הוא החדיר לי אצבעות וזה קצת כאב.. אבל אחר כך כבר ניסינו חדירה של הפין וזה עוד יותר כאב.. חשבתי שזה בגלל שזה רק הפעם הראשונה.. אבל אנחנו עושים את זה כבר כמה פעמים וזה ממשיך לכאוב לי נורא כשזה מגיע לנקודה מסויימת.. כשניסינו פעם אחת בלי קונדום (אל דאגה הוא גמר בחוץ) אז זה הרבה פחות כאב לי.. הוא ניסה לקנות קונדומים עם חומר סיכה מוגבר אבל זה לא עזר \= . אתם חייבים לעזור לי להבין מה הבעיה פה? ומה הפתרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה...

הוספת תגובה

• יכול ליהיות שאת לחוצה ושרירי הנרתיק

המבינה
    20/11/2007

שלך מיתכווצים ביגלל זה בזמן הסקס נסי ליהיות רגועה יותר בזמן יחסי מין,תנוחות בהם האישה למעלה עוזרות מאד אם כואב לאישה השליטה יכולה לעזור לך לבצע את החדירה איך שנוח לך בלי חשש שרק יגביר את הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..יכול להיות שאת צודקת, אבל אני

מישהי מתוסכלת
    20/11/2007

רוצה גם לקבל דעה של מומחה :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנית אליי במייל ועניתי לך

מירב שרון
    20/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו