מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה!!יצחק19/09/2010
שלום אני בן 12 ורציתי לבקש עזרה על מה שקרא לי לפני שבוע באמצע הלילה.
באמצע הלילה התעוררתי וראיתי את עצמי בלי מכנסיים ותחתונים ולידי ראיתי את אחותי בת ה15 מתפשטת (לגמרי עד הסוף) ואז היא התחילה למצוץ לי ואז (ואני אכתוב את זה בלשון המומחים9 קיימה מגע מגע בין איבר במין שלי לשלה (ממש הכניסה) לאחר 10 דקות של "מגע" היא מצצה שוב ואחרי כמה דקות גמרתי לה בפה(לא מתוך רצון)
לי קצת מגרד ומדגדג אבל לאחותי שורף בכל פעם שהיא בשרותים ומגרד לה באיבר המין
אם אוכל לקבל עזרה היום עד 3 בצוהוריים אז בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ?? !!
אביעד ועידן(:19/09/2010אתה ביקשת שהיא תאנוס אותך ? !
אתה ידעת שהיא תעשה את זה ? זה נשמע לי קצת מוזר ...
תפרט יותר כאילו אתה ישנת ואז היא באה העירה אותך ועשיתם ו אתה הסכמת ?
לא מובן .. !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא מובן?
יצחק19/09/2010אני לא ידעתי. היא באה באמצע הלילה הורידה לי את המכנסיים ואת התחתונים ועשתה מה שעשתה. לא חשבתי על זה בכלל.
היא בכלל לא יודעת שהייתי ער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצחק שלום
מירב שרון19/09/2010ממה שאתה מתאר עברת הטרדה מינית על ידי אחותך, ושניכם צריכים ייעוץ מקצועי. אני ממליצה לך לדבר עם אחותך ולהציע לה ששניכם תפנו ל"דלת פתוחה" שקרובה לאזור מגוריכם כדי לקבל ייעוץ בלי תשלום. תיכנס לאתר של דלת פתוחה ותאתר את הסניף שהכי קרוב למגוריכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא נפגעתי מזה
יצחק20/09/2010לי אפשר להגיד שזה עבר אבל לאחותי זה לא אני לא חושב שהוטרדתי מינית. נכנסתי לאתר כדי לקבל יעוץ לאחותי ולא בשבילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא חושב שאתם קטנים בשביל זה....
רויטל20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה
יצחק21/09/2010אני לא רציתי את זה אחותי עשתה את זה
ואני לא כ"כ מת על סקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????????
?????????????21/09/2010אינ חושב שאתה סתם מדבר שטויות -_-"
זה לא נשמע אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לעזאזל לא הרגשת ....!!!!
רויטל22/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)