מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה מהירהרועי19/09/2010
שלום קוראים לי רועי ואני בן 18 וחצי .קיימתי עם חברתי לראשונה יחסי מין פעם ראשונה ,שמתי לב שאני גומר -כמובן עם קונדום מאוד מהר וקשה להנהות מסקס למשך זמן גבוה יחסית.
איך אפשר שאני לא יגמור מהר ואני והחברה נוכל להנות כמה שיותר ?מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי שלום
מירב שרון19/09/2010נא לזכור שזאת הייתה הפעם הראשונה שקיימתם יחסי מין, זה לא משקף כלום. זה טבעי מאוד להתחלה כי יש הרבה התרגשות והתלהבות...אתה עם עצמך באוננות, האם אתה מרגיש שיש לך שליטה בשפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
רועי19/09/2010כן אני מרגיש אורגזמה לפני ואני כן שולט.
השאלה שלי היא מה לעשות כדי לדחות את ההאורגזמה בשביל להנות כמה שיותר?
כי זה מתסכל שאתה שוכב עם החברה שלך ובקושי היא נהנהת.
תעזרי לי בבקשה להגיע לתשובה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/09/2010רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ובלי קשר לחדירה עצמה. האם חברתך יודעת לענג את עצמה ולהגיע עם עצמה לאורגזמה באמצעות אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
רועי19/09/2010עדיין לא ,אבל השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות עם עצמי בשביל לדחות את היציא של הזרע בשביל שנוכל לקיים יחסי מין יותר מהזמן הקצר מאוד שאנחנו עושים .???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/09/2010אם חברתך יודעת להגיע לאורגזמה עם עצמה אז היא יכולה לכוון אותך על מנת שתעזור לה להגיע לאורגזמה שלה עוד טרם החדירה. ולגבי שליטה על שפיכה, יש תרגילים שאתה יכול להיעזר בהם שנקראים התחל-הפסק, תחפש בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)