מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה נורמלי?י21/09/2010
שלום יש לי כמה שאלות שרציתי לדעת.
כיום אני בת 17 , התחלתי לאונן מגיל 12 ...
והתחלתי בכללי להתעניין במין מהגיל הזה בערך.
ז"א נכנסתי לאתרי פורנו וכ'ו,
רציתי לדעת האם מגיל כזה להתחיל להתעניין במין זה לא מוקדם מידי ? זה לא מעעורר חשד לגביי ?
עוד שאלה, האוננות שלי היא די שונה ממה שידוע לי איך שנשים מאוננות זה פשוט כשהן נוגעות בדגדגן.
אני פשוט שוכבת על הבטן והיד נוגעת באיבר שלי ונוצר חיכוך כאילו בין האגן למיטה רק ורק ככה אני מצליחה להגיע לסיפוק, ניסיתי כמה פעמיים שיטה שונה ולא הצלחתי להגיע לסיפוק.
אני רוצה לציין שאני בתולה, האם כשאני אקיים יחסי מין מלאים יהיה לי קשה לגמור בגלל השיטה שהתרגלתי לאונן ?
אני גם זוכרת שבתור ילדה לפעמיים כשהייתי מתקלחת באמבטיה הייתי נשכבת ומאוננות בצורה הזו או אפילו כשיש אנשים בבית ובאלי לאונן ואני מםחדת שמישהו ייכנס לחדר אני פורסת מגבת באמבטיה על הרצפה ומאוננת ... זה קרה די מזמן אבל האם זה נורמלי ?
או שאולי זה משו חריג באוננות ? להסגר ככה? והצורה הזו בכלל של האוננות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
דניאלה פרייפלד21/09/2010זה בסדר ואת נורמלית לחלוטין!!!
לגבי צורת האוננות כל אחת והדרך שלה....לגבי אם הצורה שבחרת יקשה עליך בקשר מיני זוגי ,לא ניתן לנבא....
אני מציע לך בכל זאת לנסות אחרת ,לגוון ,המטרה לא אורגזמה, אלא תראי אם את יכולה להינות ....
האם צפית בהרבה פורנו...?
לא לאונן שאת בלחץ ...אלא אם את רוצה קוויקי
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
י21/09/2010את רשמת לא לאונן כשאת בלחץ אלא אם את רוצה "קוויקי "... מה ז"א ?
את האמת שכן צפיתי בדי הרבה פורנו, אבל אני מודעת לזה שזה לא כמו בחיים האמייתים,
וזה לא אותו סקס כמו סקס של זוג אוהב וכ'ו...אבל אהבתי להכנס לאתרים ולצפות בזה... זה משהו שהוא לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
י21/09/2010הייתה לי תקופה די מזמן שאהבתי לצלם את הגוף שלי בווידיאו בפלאפון, לראות ואז למחוק...או אפילו בתמונות.. זה משהו שהוא טבעי אצל נערות מתבגרות ?
כרגע אני לא עושה את זה אבל אני רק רוצה לדעת
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
דניאלה פרייפלד22/09/2010טוב ...לא טוב נורמלי....כל עוד את לא פוגעת בעצמך ולא באחרים...וזה בשליטה כלומר את לא זקוקה לזה כדי לאונן או במקום משהו ..ואת לא מפרסמת את עצמך ברבים ,זה נעשה הפרטויות ואת יכולה להפסיק ...אם טוב לך....
קוויקי כלומר במטרה לגמור מהר...
נכון היום את יודעת שפורנו אינו מציאותי אך כשהתחלת ...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)