מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואבליאור23/09/2010
אני בת 18,שכבתי אתמול עם בן הזוג החדש לי,ואיבר מינו גדול(לא מאוד,אבל גדול ועבה),וזה כאב.
עם החדירות הכאב נחלש.
עם בן זוגי הקודם שהיה לו איבר של 16 ס"מ מאוד נהנתי והיה לנו מאוד כיף(הוא היה הראשון שלי,שם מאוד מאוד מאוד כאב בהתחלה.
מה שכן יש לי נרתיק מאוד רגיש,במיוחד בכניסה,רופאת הנשים כינתה זה בשם תסמנות מסוימת(וסטיבוליטס),אבל זה לא הפריע לי עם החבר הקודם.
אני מפחדת שהכאב בחדירות לא יעלם.האם זה נורמלי?שיכאב למרות שאני לא בתולה רק בגלל שאיבר מינו גדול יותר מהחבר הקודם?וזה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור שלום
מירב שרון23/09/2010אם את אכן סובלת מוסטיבוליטיס - דלקת במבוא הנרתיק - אז זה מה שגורם לך לכאבים בעת קיום יחסי מין ואז ברור שאם גם ככה כואב בחדירה, יכאב עוד יותר אם האיבר עוד יותר גדול. מה שאני מציעה לך זה לטפל בבעיה של הוסטיבוליטיס, זאת הפרעת כאב והיא בהחלט ניתנת לטיפול. האם רופאת הנשים שלך הציעה לך טיפול פיזי כלשהו? בעקרון הדרך לטיפול בוסטיבוליטיס הנה באמצעות פנייה לטיפול מיני. בדר"כ מטפל מיני יציע שילוב של טיפול פיזי כולל משחות, שמנים וכד', טיפול רגשי וטיפול של פיזיותרפיה וביו-פידבק.
מה שבטוח זה שלא כדאי שתמשיכי לסבול מכאבים בעת החדירה, כל התנסות נוספת כזאת זה כמו טראומה על טראומה לגוף ולנפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שלום
ליאור23/09/2010אני מצטערת שאני מטרידה אותך עוד הפעם,
אך יש משהו שאיני מבינה.
אובחנתי עם וסטיבוליטיס קל,ואכן עם חברי הקודם לא היה כאבים לאחר כמו פעמים.
הרופאה נתנה לי שתי משפחות שאכן מפחיתות כאבים.
אין שום סיכוי שכאן יהיה אותו המקרה,שלאחר כמה פעמים יפסיק לכאוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון25/09/2010אני ממליצה לך למרוח 20 דקות לפני קיום יחסי מין משחה מאלחש esrcain 5% ולפני החדירה למרוח הרבה חומר סיכה על בסיס מים בפתח הנרתיק ועל הפין, בתקווה שזה יעזור למנוע את הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)