למה אני מרגישה מוזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אני מרגישה מוזר?
    י
    24/09/2010

שלום...
    לפני בערך כשמונה חודשים היה לי חבר ועשינו "סקס יבש" .(בת 17)
    זה קרה פעמיים ואחד מהפעמיים ממש כאב לי והייתי לחוצה שקרה משהו לקרום הבתולין...אז פשוט הלכתי לבדיקה והכל בסדר.
    כרגע אחרי תקופה ארוכה אני נמצאת במערכת יחסים מאוד רצינית עם בחור שאיתו אני מרגישה שהייתי רוצה שהפעם הראשונה שלי תיהיה.
    העניין הוא , שבעקרון אני נחשבת לבתולה לכל דבר, לא קיימתי יחסים מלאים, הקרום שלי נשאר שלם. אבל יש לי הרגשה מועקה כזו שמא הפעם הראשונה האמיתית שלי לא תיהיה מיוחדת בשבילי כמו שחלמתי ורציתי באמת , כי חוויתי פעם איזו חוויה לא ברורה ופזיזה שאת האמת הייתי רוצה למחוק...אני אוכל סרטים בגלל הפחד שלי אם מה קרה עם החבר הקודם קרה עד הסוף , ובשביל להרגיע את עצמי אני משחזרת את הרגע כל פעם כדי להגיע למסקנה שבעצם לא הייתה חדירה והכל בסדר. ובעצם המקרה הזה נשאר אצלי סווג של טראומה כזה למרות שבאותו הרגע אז זה קרה מרצון.
    אני לפעמיים מוצאת את עצמי במצבים של מחשבה מה ההבדל אם זה עם בגדים או בלי ? זה כמעט אותו דבר ואני מפחדת לאבד את הטעם של הפעם הראשונה....
    האם המחשבות שלי נכונות ? מה אני אמורה לעשות בכלל כדי להשכיח ממני אצ הרגע הזה ולהמשיך הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אני מרגישה מוזר?

הוספת תגובה

• י.

דניאלה פרייפלד
    24/09/2010

אני קצת מבולבלת לפני הבחור של 8 חודשים שאיתו היה סקס יבש היה נסיון שהשאיר אצלך תחושה טראומתית..
    ואיך את מתארת את הפעם האשונה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ה

..
    25/09/2010

לא הבנתי כ"כ למה התכוונת???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו