טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זה הגיוני שבן יימשך לבנות שהוא קטן, יגיע לגיל ההתבגרות, לתקופה של בלבול מיני, ויימשך אחרי זה לבנים?
אני מתנהג לבנים כאילו הם אחים שלי, לבנות כאילו כמו תמיד. אבל אני בתקופה של בלבול מיני שפשוט מוציא אותי מדעתי ! מגיל קטן נמשכתי לבנות. זה יעבור התקופה של הבלבול הזאת? ואני בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תקופת גיל ההתבגרות להרבה בנים/ות הינו תקופה סוערת מבחינה זהות ונטיה מינית... מלא תהפוכות .... נטיה מינית,אינה חד משמעי להרבה מהאוכ',אלא נע על רצף בין הטרו להומו. ... ויש שנמשכים לשניהם כל החיים ופועלים כך ויש הטרו ..הומו...וחיש.... הרבה פעמים קב' מגובשת של גברים יגידו שהתחושה ביניהם כאל אחים.. וגם אם יש נסיונות גישושים מינים זה לא בהכרח אומר שX הומו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד