מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גועלנוי25/09/2010
היי פורום,
אני בת 17...
רציתי לאמר לכם תודה קודם כל,מדי פעם אני נכנסת לכאן כשצה לי שאלה או בעיה וזה נחמד שיש איפה לשתףועם מי להתייעץ.
אתמול בלילה אוננתי כמה פעמים והייתי מאד רטובה,מאז אני מרגישה מגעילה.ממש מגעילה,הגוף שלי דוחה אותי,הריח,הכל.
אני רק רוצה להתקלח ואני לא יכולה כי שבת(ואני שומרת שבת חלקית,לא נוסעת באוטו לא מתקלחת וכו')...
בחיים לא קרה לי שהגוף שלי דחה אותי כ"כ...
למה זה קורה ואיך אני יכולה להפסיק את זה?
תודה,נוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שאני חופרת..
נוי26/09/2010זה קצת מקשה עלי...
אולי יש לכם רעיונות?ומתי הגועל יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה על סמך מה אתם בוחרים
נוי27/09/2010מה חשוב יותר ואיזה הודעות אפשר לסנן..
אבל זה פוגע.
ולא,זה לא מקרי,כי זו לא פעם ראשונה.
וכן,אני יודעת שאתם בהתנדבות,גם אני מתנדבת,וכשאני עושה את ההתנדבות שלי אני עושה אותה באופן מלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוי שלום
מירב שרון27/09/2010לכל אחד מהמומחים כאן בפורום יש חיים מלאים חוץ מההתנדבות כאן בפורום, עונים מתי שאנחנו יכולים ועושים את זה כבר מה שנים מכל הלב. אנחנו לא זמינים לשאלות בפורום 24 שעות אלא מתי שזה מסתדר לכל אחד מאיתנו לענות על השאלות, אין כאן סינון, עונים אחד אחד.
לגבי מה שכתבת, שיתפת שהתנסית באוננות ובעקבות זאת הרגשת מגעילה ושהגוף שלך דוחה אותך. בעצם זה לא הגוף שלך שדוחה אותך אלא המחשבות שיש לך לגבי האקט של אוננות שגורמות לך רגשות שליליים. השאלה מדוע אינך מרשה לעצמך לאונן מבלי להרגיש רע סביב זה. האם זה על רקע דתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)