מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה בסדר?!שלי26/09/2010
אני בת 15 קיום לפני שנה קימתי יחסי מין בפעם הראשונה.
מאז היה לי רק מישהו אחד...
היתי רוצה לדעת עם זה בסדר שקימתי יחסי מין בגיל כול כך מוקדם?
האם שאני יספר את זה לאנשים הם יסתכלו עלי מוזר?
ומה הגיל שזה בסדר לעשות את זה פעם ראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
עידן26/09/2010כל עוד את והשותף שלכם הייתם מוכנים לזה נפשית.
ומה איתך? את הרגשת שזה היה נכון? שזה מה שאת רוצה? אם כן אז אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוהר
דניאלה פרייפלד26/09/2010זה לא ענין של בסדר או לא, כבר, היות ואת אחרי.....
גם לא רלונטי לך מתי כן...
את לא נשמעת שעברת טראומה......וזה טוב....
אני חושבת שמתי התחלת ואם את בתולה או לא ,זה ענין אישי ,שלך, ואת לא חייבת לשתף אנשים אחרים... !!!!
אם את לא מרגישה אי נוחות, עם זה שקימת בגיל 15.. אז תמשיכי הלאה ולא להסתכל מסביב (כגון שאלותיך....)רק לזכור קיום יחסי מין בטוחים!!! והנאה ( רצוי לא לשכב עם כל בחור..... ,אך לפי דבריך, את לא כזאת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)