אני בן 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בן 16
    בתול
    26/09/2010

ואני בתול ואין לי מושג איך להתחיל עם בחורות ואני כל היום מדבר על סקס עם חברים אבל כשאני מנסה לדבר עם בחורה אני מסמיק ונהיה אדום ונכנס ללחץ האם יש דרך לטפל בזה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בן 16

הוספת תגובה

• אולי

עידן
    27/09/2010

יש לך ידידות? אם כן אז אני מניח שאתה מדבר איתם כמו עם חבריך. אז פשוט תדבר עם בנות אחרות כמו שאתה מדבר עם חבריך וידידותיך.
    אם לא, תנסה להבין למה זה לא קרה ומה כל כך מפחיד אותך בבנות ומה מונע ממך גישה אליהן, אני מציע את הפתרונות הבאים:
    1) אולי זה יכול להיות גם המצב שנקרא "פחד גישה" אם כן אני מציע לך ללכת למשהו שנקרא "אומנות הפיתוי" זה לא עוזר וזה סתם חרטוטים אבל זה יעזור לך להתגבר על הפחד.
    2) לדבר עם פסיכולוג או חבר קרוב שיכול לנסות ולעזור לך להתגבר על זה.
    3) תנסה לבנות מהפחד וההסמקה שלך משהו: בנות שונות אוהבות אישיות שונות, ויש כאלה שגם אוהבות את הביישן והגמגמן כמו וודי אלן.
    אני לא אבל אם זה לא עזר תנסה להרחיב על ה"בעיה" שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתול

דניאלה פרייפלד
    27/09/2010

קודם לא נורא להיות בתול בגילך!!! אין למה למהר !!!!
    אני נוטה להאמין שיש ביכולתך לדבר על עוד נושאים מלבד מין ...
    כך גם עם בנות סרט שראית ספר מאנין טיול...זה אחד מהנושאים שניתן לדבר עליהן
    שתחזור ללמודים תתחיל עם משהיא איך היה החופשה מה עשית.....הנה התחיל שיחה ותמיד משם את רוצה להיפגש מאוחר יותר....כמעט כמו עם החברים.זה התחלת קשר, לא בהכרך לזיון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו