מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..27/09/2010
האמת שהתגובה שלי טבעה פה בין שארת השאלות אז אני אשלח שוב את שאלתי
אני ממש לחוצה, רציתי לדעת אם מה שאני מרגישה הוא נורמלי.
לפני תקופה מסויימת נזכרתי שאיזה פעם אחת פינטזתי על יחסי מין של נשים,
וזה ממש הלחיץ אותי שמא אני לסבית. ממש נלחצתי מזה והייתי בפאניקה.
הגעתי למצב כזה שפחדתי לגעת באמא שלי מרוב פחד.. שהיא אישה ואני יגע בך.
בקיצור אחרי כמה זמן זה עבר לי, אבל אני ממש מתביישת בעצמי ויש לי יסורי מצפון שפחדתי לגעת באמא שלי, כאילו מה ? אני נמשכת אליה? ואז הפחד שלי להמשך אליה גבר, ובגלל שניסיתי להמנע ממנו עלו לי כל מיני תמונות שלי ושל אמי במצבים אינטיימים. וזה לא עוזב אותי ואני פשוט לא יודעת מה לעשות... אני מפחדת שאולי משהו אצלי לא נורמלי ??? אוף אני כבר ממש משתגעת!
----------------
קיבלתי תגובה ממירב שרון זו השאלה ששאלתי ולא קיבלתי מענה.
כרגע אני מודעת לזה ..וזה הפסיק להטריד אותי העניין של המשיכה לבנות , בעקרון מה שמטריד אותי זה הסערת רגשות כלפי אמא שלי ... האם זה משהו שהוא נורמלי ?
האם זה משהו שבנות חוות כשהן מפחדות להמשך לבנות והן נרתעות ממגע עם האמא?
אני נגעלת מזה שחשבתי דברים אינטיימים על אמא שלי, האם זה יעבור לי כל העניין הזה? השאלה אם זה בכלל טבעי לנערה מתבגרת ? או שמשהו בי לא בסדר..
סליחה על השאלה הארוכה פשוט זה נורא מטריד אותי כל העניין.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת
דניאלה פרייפלד27/09/2010תקופת ההתבגרותיכול להיות מלווה בסערת רגשות,כולל מיניות!
זה הזמן שהזהות נבנת. מה את "לוקחת" מאמא מה מאבא...הנטיה ההורמונים משתוללים...
אז כן אמא שלך יכולה להיכנס לפנטזיות....עבור זה הן קימות....לא חיבים לממש אותם!!!
כן, הכל ,אמור, לחלוף.... וזה לא אומר שאת נמשכת לבנות צריך יותר מפינטוז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)