מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה !!!!!!!
תודה !!!!!!!!28/09/2010תודה !!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה אני יחכה
שאלה חשובה29/09/2010ממש תודה אני יחכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה בזמן כושר.....עוד בעיה27/09/2010
כשאני עושה כפיפות בטן או כל תרגיל שנעשה בשכיבה על הגב....כשהתרגיל נעשה כבר קצת קשה יש לי שפיכה....זה רגיל ??? זה קורה לכל אחד??? זה בעיה רפואית ??? חוץ מזה שזה סתם מעצבן א"א ככה להתאמן בצורה רגילה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
דניאלה פרייפלד27/09/2010לא ברור אימונים...או אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמצע אימונים !!!!!!
עוד בעיה27/09/2010זאת בדיוק הבעיה סתם באמצע כפיפות בטן יש שפיכה זה נראה לי קצת מוזר ...לא ?!
אין קשר לאוננות !!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלייייייייז תענו זה דחווווווווף
אותו אחד28/09/2010פלייייייייז תענו זה דחווווווווף.....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו אכן שפיכה?
ד``ר עידן מיליצ`ר30/09/2010האם זו פליטה של חומר סיכה? או שפיכה מלאה? האם זה קורה גם בנסיבות אחרות? ספורט? מאמץ?
בן כמה אתה? האם אתה מקיים יחסי מין? האם יש לך קרי לילה? האם יש יציאה של שתן במאמץ?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות....
תודה !!!!!!!03/10/2010כן זאת שפיכה מלאה כמו לעשות ביד אני בן 16....ולא אני לא מקיים יחסי מין אני דתי !!!...ולא אין יציאה של שתן במאמץ......זה מה שמוזר אני מתאמן די הרבה אם אני עושה נגיד שכיבות שמיכה או...מתח....לא קורה כלום....אבל אם אני עושה כפיפות בטן או הרמות רגליים וכאלה.....בשלב מסוים האיבר עומד....ואז מתחיל לצאת זרע כמו בשפיכה מלאה!!!!.....בעצם הפעם הראשונה שיצא לי זרע...לא הייתה מזה שעשיתי ביד אלא מזה שעשיתי כפיפות בטן !!!!!!!!!
ממש ממש סורי על הטירחה....ותודה ענקית !!!!!!!!...זה כבר מטריד אותי הרבה זמן !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה !!! תענו....
שאלה05/10/2010אני מבין שזה לא משהו רגיל ולכן זה מלחיץ אותי עוד יותר בבקשה תענו.... !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה עושה ביד?
עידן מיליצר05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגש לרופא
אילן05/10/2010עם הבעיה הזות מפרע לך
תגש לרופא ותבקש יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לגבי שפיכה בזמן ביצוע כושר
טל10/10/2010תשמע, לדעתי התופעה שאתה מתאר נורמאלית לחלוטין.
כשאתה עושה כפיפות בטן והרמות רגליים כפי הנראה הדבר יוצר אצלך עוררות גופנית באיזור החלציים, ונוצרת גם עוררות מינית. מה שאני מציע לך זה לאונן לפני שאתה מתאמן, וכך איבר המין שלך "ינוח" בזמן שאתה עושה את תרגילי הכושר האהובים עליך.
ותזכור שהתופעות של זקפה ושפיכה הן נורמאליות לחלוטין. יתכן שעם הזמן המערכת תהיה מעט יותר מווסתת ואתה תוכל לפתח שליטה באיבר המין.
אם הבעייה תמשיך להטריד אותך, אל תתבייש ותפנה לסקסולוג!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)