מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה...אני...21/11/2007
לכל קוראי הודעה זו שלום רב...
אני עוד מעט בת 18 ואני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני שבועיים. לשנינו זו הייתה הפעם הראשונה, לאחר חצי שנה של חברות. לפני שאסביר את הבעיה אציין שבמשך כל החצי שנה בה אנו חברים התנסינו במגוון התנסויות מיניות שלא כוללות חדירה כמו מין אוראלי, אוננות הדדית וכו', נהינו מזה בדר"כ וגמרנו ללא בעיה.
ועכשיו לבעיה- מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין אני הפסקתי להנות, בעיקר בגלל שעדיין כואב לי, אומנם לא כמו בפעם הראשונה שכאבה מאוד, אבל אלו עדיין כאבים חזקים, שגורמים לי רק לרצות שהוא "יגמור ויצא ממני כבר". שום דבר לא עזר- כולל חומר סיכה ומשחק מקדים שהגביר את הרטיבות. הדבר מעורר בי פחד שהמבנה שלי צר מדי ואני לא אהנה מיחסי מין לעולם. אני מרגישה די רגועה ונינוחה בזמן קיום יחסי מין ואני לא בטוחה שהבעיה היא פסיכולוגית.
מה אפשר לעשות?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסו לעשות מין אוראלי ואז תישכבו
Desert Eagle21/11/2007יש כל מיני מחלות שגורמות לאיבר המין שלך להיתכווץ לא דווקה המיבנה הפיזי שלו,
את יכולה ליבדוק את זה אם רופאת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אכן נשמע שהבעיה אינה
יפעת מקלר22/11/2007פסיכולוגית. הכי פשוט, שתגשי לרופא\ת נשים להבדק. במקרים כאלה הטיפול הרבה פעמים הוא פשוט וחבל סתם לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)