בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    אני...
    21/11/2007

לכל קוראי הודעה זו שלום רב...
    אני עוד מעט בת 18 ואני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני שבועיים. לשנינו זו הייתה הפעם הראשונה, לאחר חצי שנה של חברות. לפני שאסביר את הבעיה אציין שבמשך כל החצי שנה בה אנו חברים התנסינו במגוון התנסויות מיניות שלא כוללות חדירה כמו מין אוראלי, אוננות הדדית וכו', נהינו מזה בדר"כ וגמרנו ללא בעיה.
    ועכשיו לבעיה- מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין אני הפסקתי להנות, בעיקר בגלל שעדיין כואב לי, אומנם לא כמו בפעם הראשונה שכאבה מאוד, אבל אלו עדיין כאבים חזקים, שגורמים לי רק לרצות שהוא "יגמור ויצא ממני כבר". שום דבר לא עזר- כולל חומר סיכה ומשחק מקדים שהגביר את הרטיבות. הדבר מעורר בי פחד שהמבנה שלי צר מדי ואני לא אהנה מיחסי מין לעולם. אני מרגישה די רגועה ונינוחה בזמן קיום יחסי מין ואני לא בטוחה שהבעיה היא פסיכולוגית.
    מה אפשר לעשות?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• נסו לעשות מין אוראלי ואז תישכבו

Desert Eagle
    21/11/2007

יש כל מיני מחלות שגורמות לאיבר המין שלך להיתכווץ לא דווקה המיבנה הפיזי שלו,
    את יכולה ליבדוק את זה אם רופאת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אכן נשמע שהבעיה אינה

יפעת מקלר
    22/11/2007

פסיכולוגית. הכי פשוט, שתגשי לרופא\ת נשים להבדק. במקרים כאלה הטיפול הרבה פעמים הוא פשוט וחבל סתם לסבול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו