דחוווף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוווף!!!!
    ניקול
    27/09/2010

היי, אני ניקול ואני בת 16.

חבר שלי ואני השתעשענו קצת, והיינו עירומים, ברגע מוגזם של חרמנות הוא חיכך את איבר מינו על שפתיי שלי, ללא חדירה, במשך דקות ספורות.

הוא לא גמר או לא כלום, כי הפסקנו מיד שהבנו מה אנחנו עושים [אני בתולה, ועדיין לא מוכנה לשכב.]

אני מודעת שבשביל להכנס להיריון צריך חדירה, אבל השאלה שלי האם בכל זאת יש סיכוי להיריון גם מהמקרה הזה.. טיפות מסויימות, משהו?

האם יש סיבה לדאגה???

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוווף!!!!

הוספת תגובה

• לניקול שלום

מירב שרון
    28/09/2010

ממה שאת מתארת "שיחקתם באש". נכון שהסבירות של הריון לא רצוי יותר גבוהה אם יש חדירה אבל גם אם יש מגע של פין ופות, עלול להיות קצת נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת ואז גם יש סיכון להריון לא רצוי, סיכון יותר נמוך אבל עדיין יש סיכון. לכן במצב כזה, אם לא עברו 72 שעות מאז שהיה ביניכם מגע מיני יש מצב לפוסטינור. ולהבא לא לשחק באש, אם את לא מוכנה לשלב של חדירה מלאה אז סקס יבש עם תחתונים, סקס יבש זה גם סקס גם אם אין חדירה, זה נכנס לתוך מה שנקרא outer-sex כל מה שקורה במשחק המוקדם עוד טרם החדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו