מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נהנתאני29/09/2010
אני וחבר שלי התחלנו לא מזמן לקיים יחסי מין , ואני לא מצליחה להנות מהסקס איתו,
כשאנחנו מגיעים למצב ששתינו רוצים את זה אני מאוד רוצה ונמשכת אליו אבל אחרי שמתבצעת חדירה אני כבר לא נהנת וזה כואב לי ואני רק מחכה שזה יגמר ..
מה אפשר לעשות כדי שאני יהנה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
דניאלה פרייפלד29/09/2010בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17
אני30/09/201017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
עידן30/09/2010זאת לא תשובה של מומחה, אבל אטני חושב שעלייך לדבר על כך עם השותף שלך וביחד תנסו דרכים לגירוי, וגם רוב הנשים לא מצליחות לגמור מהחדירה אני מציע שתתנסו במין אוראלי הדדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד30/09/2010מהנאמר אני מבינה לא היה נסיון של מין מלא קודם לכן?!
האם הקשר בניכם טובה ופתוחה....
איך ניגשתם לקשר המיני והאם יש השקעה לפני החדירה הדדית ...
האם את מכירה את עצמך את מיניותך....
האם את מכווצת בזמן החדירה או משוחררת ...האם את רטובה בזמן החדירה
בנתיים אני מציעה שלא תקימי מפגש מיני עם חדירה -תעצרו!!!
כי אם ימשיך לכאוב את כל פעם פחות תרצי לא תהיי משוחררת ולא תוכלי להינות בכלל כי כל הזמן תחשבי וגופך בחרדה- מתי יהיה החדירה ...חבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני30/09/2010לא היה לי ניסיון ליפני כן הוא הראשון שלי, יש מצב שזה תלוי בגודל האבר שלו ?
אם גדול מידי אולי בגלל זה אני לא נהנת וכואב לי כל פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה2
אני30/09/2010אני רטובה בזמן החדירה אבל זה עדין כל פעם מחדש כואב לי בהתחלה ואחר כך פחות ,
ועדין קשה לי להנות מיזה והוא מנסה לגרום לי לגמור ואני לא מצליחה ומתיאשת או מזייפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד01/10/2010יש ,אך נדיר, שהפין יותר מדי גדול לפות[ הרי תינוק אמור לצאת משם...
רוב הבנות אינן גומרות מחדירה בלבד....אלא מגירוי על הדגדגן ...לפני, תוך כדי ,אחרי....
אני חושבת שכדאי לך להיבדק ...לבדוק אם יש סיבה לכאב בזמן החדירה...
צר לי לשמוע שהחוויה המינית שלך עם החבר הראשון מביאה אותך לשקר..
אם יש קשר טוב ,תסבירי לו, שכואב לך, ואת מבקשת עד שתלכי להיבדק לא להגיע לחדירה
תהנו ממין ללא חדירה תשקיעו אנרגיות בלהכיר את תענוגי גופכם ההדדים....תתחילי להינות ממין ולאפשר לראשך להיתנקות מהתחושה, של זה הולך לכאוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)