מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להגיד לא?שלי30/09/2010
אני בת 15...
אני לא יכולה להגיד לגברים לא ואני לא יודעת למה...
אני במקום לאבד את הבתולים שלי עם בן אדם שאני אוהבת עשיתי את זה עם ידיד שלי
בגלל שהוא התחיל ולא ידעתי איך להגיד לו לא!מאז היה לי עוד 2 מקרים דומים של גברים שראו שקל לנצל אותי ופשוט עשו את זה
מה אני עושה איך אני אומרת לא?
מה אני צריכה לשנות בי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ביטחון
עידן30/09/2010זאת לא תשובה של מומחה, אבל אני חושב שרק מהשאלה "מה אני צריכה לשנות בי" מעידה על כך שיש לך ביטחון עצמי נמוך (זאת לא תשובה של מומחה!!).
אם את אוהבת את הידיד שלך ושניכם הרגשתם שזה מה שהיה נכון לעשות אז זה בסדר.
כדי להגיד לא!! כל מה שאת צריכה לעשות זה פשוט: להגיד לא! את צריכה לתפוס עמדה ולעמוד על שלך!!! את בנאדם ויש לך דעה בעניין אם את רוצה לעשות לקיים יחסי מין או לא והשותף שלך צריך להבין זאת, פשוט תסתכלי לו בעיניים קחי נשימה תחשבי בדיוק על מה שאת רוצה להגיד ואז תגידי את זה-לא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי
דניאלה פרייפלד30/09/2010קשה לך בכל מצב להגיד לא או לעמוד על מה שאת רוצה, או זה רק מתבטא המיניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי30/09/2010כמעט בהכול קשה לי להגיד לא אבל בקטע של המיניות זה הכי קשה לי....
אני ניסיתי להגיד לו אבל זה לא עוזר אני לא מצליחה גם עם אני אומרת אוו בן אדם שאיתי משכנע אותי ואז בל בררה אני אומר טוב נו בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי
דניאלה פרייפלד01/10/2010אם את יודעת שקשה לך להגיד לא
איפה את נמצאת שיש שם גברים שיכולים בכלות לפתות אותך?
למה להגיע לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בשליטה שלי....
שלי01/10/2010קורה שיוצאים כמה חברים לבית של מישהו אבל הם הולכים...
ואז את נישארת עם מישהו לבד וזה קורהה...
הנקודה היא אני חייבת לדעת עם יש אפשרות לשנ!ת בי משהו ושזה יצליח
ואני לא יצתרך לפחד להיות עם בן לבד כי אני ידע שאני יכולה להגיד לו לא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי
דניאלה פרייפלד01/10/2010לשינוי, אם את לא יכולה לבד, הרבה פעמים זקוקים ללכת לאיש מקצוע ליעוץ והדרכה.
וגם שהחברים עוזבים תעזבי איתם או אל תלכי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח
רון01/10/2010בוינה את חתיכת שרלילה............אולי תפני את השאלה שלך לפורום ליווי ??!?!?!
רק בת 15..........פאק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)