מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף !!!!!!!!!!!!!!:(02/10/2010
אני בתול וגם חברה שלי והחלטנו לקיים יחסי מין
1. אני מפחד שאני לא אדע איפה להכניס לה. כי אני לא יודע איך נראה פות אנושי ! איפה שצריך להכניס בפות זה מקום שאי אפשר לפספס ?
ואני לא מוכן לשתף אותה בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת שדיי קשה לפספס..
דור03/10/2010אם זה באמת מלחיץ אותך, אתה יכול לפני כן לרדת לה ולאונן לה ותוך כדי להסתכל על המקום ולדעת בדיוק איך זה נראה לפני שאתה נכנס.. זה מה שאני עשיתי בפעם הראשונה שלי.. ובכל אופן, שניכם בתולים.. אני מניח שהיא יודעת שאתה בתול.. אין לך מה להתבייש אם לא הכי ילך בפעם הראשונה, היא תבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלכס שלום
מירב שרון03/10/2010אני מצטרפת למה שכתב לך חברך לפורום, שניכם בתולים אין לך ממה להתבייש, לדבר איתה, שניכם תלמדו את הגוף אחד של השני, תדברו על זה בצורה פתוחה כמה שאפשר כדי להרגיש בנוח סביב זה. אתה יכול לקרוא ספר על מיניות האשה לפניכן, יש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך אותו ניתן לרכוש בצומת ספרים. ממליצה בחום שגם חברתך תקרא את הספר. מאוד חשוב לדבר בפתיחות גם על הנושא של אמצעי מניעה, לקחת אחריות על הנושא, שהיא תשתמש בגלולות או אתה בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס
דניאלה פרייפלד04/10/2010לא חיבים בפעם הראשונה או שניה ישר להגיע לחדירה!!!!
ניתן בפעמים הראשונות להתיחס לגופה (הדדי) כאל משהו שאתה מגלה, ולהכיר אותה בתחושה ובעינים .."תחקור" אותה....וזה גם יתן לה ולך הזדמנות ללמד מה מענג אוכם במגע...
לא צריך "לרוץ" למטרה מיד! כל גופכם משתתף ומיני וניתן להתענג ללא חדירה
ולא לשכח בבקשה אמצעי הגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)