כמה זמן יכול הזרע להחזיק בתוך אישה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן יכול הזרע להחזיק בתוך אישה?
    דור
    03/10/2010

שאלה קצת הזויה. אני אפרט.
    נניח וקיימתי יחסים עם החברה ביום ראשון, ואז שוב ביום רביעי. הגיוני שהזרע עדיין בתוכה בצורה כזאת שבמהלך הסקס הוא 'נשפך' החוצה? ואם לא, כמה זמן מרגע קיום היחסים הזרע מגיע לנקודה שהוא לא ישפך החוצה תוך כדי?

בצורה יותר ישירה: למיטב זכרוני, זה לא קרה לי איתה אי פעם.. אם זה קרה לי, יכול להיות שהיא היתה עם מישהו אחר באותו יום? או שזה משהו שנורמלי שיקרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נ.ב

דור
    03/10/2010

אני מודע לזה שאורך חיי הזרע נעים בין 3-5 ימים, תלוי באיכות הזרע. אך השאלה שלי אם עד כדי מצב שהזרע נשפך החוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור שלום

מירב שרון
    03/10/2010

התחלת את שאלתך כמו תרגיל במתמטיקה...אם אני מבינה נכון, אתה מניח שמה שיוצא ממנה בזמן הסקס זה הזרע שלך, או אולי של מישהו אחר, אבל מה שיוצא ממנה בזמן הסקס זה הרטיבות שלה מהנרתיק כתוצאה מעוררות מינית, הכול בסדר, תיהנה ותרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו