מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאביביתוששש03/10/2010
אני בת 17 וחבר שלי בן 18 אנחנו רוצים לקיים יחסי מין .. אצלי זאת הפעם הראישונה ואצלו לא הוא כבר מנוסה ..
ניסינו אבל הכאב שהיה נורא חזק עשינו משחק מקדים .. אבל שהאצבעות מתחילות לחדור זה כואב לי ברמות מטורפות .. ניסתי ככה להשמים משחות והכל שהמקום יהיה רטוב אך ללא הצלחה הכאב הוא בלתי ניסבל ..
ובדר"כ הכאב הוא כזה שכן סובלים אותו ..
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן03/10/2010לדעתי תתחיל לאונן וככה תלמדי את הגוף שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/10/2010מצטרפת למה שכבר כתב לך חברך אילן, כדאי שאת בעצמך תתנסי באוננות ותהיי מסוגלת להחדיר אצבע שלך בתור התחלה. האם זה משהו שכבר עשית? אם את עם עצמך משוחררת מספיק ומאפשרת לעצמך ליהנות מהמיניות שלך עם עצמך, יש יותר סיכוי שגם עם הפרטנר שלך יהיה יותר טוב. שאלה - האם את משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אביביתוששש03/10/2010לא איני משתמשת בטמפונים .. כי המחזור שלי לפעמים בא לפעמים לא וגם כשהוא בא אני משתמשת בפד של 5 טיפות והטמפונים של 5 טיפות נורא עבים ..
ניסתי גם עם הקטע של האצבעות אבל אני לא מסוגלת לחדור יותר מידי בגלל הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן05/10/20101.לפנות לרופא נשים בשבל לברר את הענין של הכאב
2.ביחסי המין שלך לא חיבים להחדיר לך שהגבר ירד לך גם מי זה תענגי
3.מאמי יקרה שלי לאט לאט בסבלנות הכל יתסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון06/10/2010אני מציעה שתפני לגינקולוג/ית שהיא/הוא גם סקסולוג/ית כדי לתת אבחנה והמלצות לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)