שאלה שמשגעת אותי?? תענו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמשגעת אותי?? תענו בבקשה
    חסוי
    22/11/2007

אני בן 16 יש לי שיער על הבטן והחזה אבל הזה שיער כמעט לא נראה לעין אני רוצה לדעת האם השעיר הזה יגדל בעתיד לשיער עבה וארוך או שיכול להיות שהשיער הזה ישאר כמו שהוא?
    והאם לכולם בגילי יש שיער כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    22/11/2007

אם לא תגלח את השיער אז קרוב לוודאי שהוא יישאר כמו שהוא. ויש כאלה ששעירים יותר ויש כאלה ששעירים פחות, זה אינדיבידואלי ופונקציה של גנטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיכנס

מלאק
    25/11/2007

יש שיטה שכל הצעירים כאילו הגברים משתמשים בה,אתה יכול לעורר זקיקי השיער ע"י גירוים בעזרת גילוח של השערות,אפילו אם אין שערות ולא נראות לעין אתה יכול לעשות אותם יותר עבות בעזרת גילוח מתמיד

אחות במקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

אני
    02/12/2007

לא יודעת מה איתך אבל לדעתי יותר יפה חלק..
    תחליט אם אתה רוצה להאריך או לא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו