דחווף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחווף
    יוסי
    14/10/2010

כמה שאלותת דחופותת בבקשה..

א. אני וחברה שלי ביחד כבר 3 שנים היום אנחנו בני 19. לפני כחמישה חודשים התחלנו לקיים יחסי מין.
    העיניין הוא כזה. היא טוענת שהיא לא נהנת בכלל אבל בכללל מהיחסי מין פשוט בכלל!
    אם יש משהו שהיא די נהנת ממנו אבל גם לא בצורה מוגזמת, או צורה כזאת שגורמת לה הרגשה שהיא רוצה את זה..פשוט נהנת וזהו. אם זה לא יהיה זה לא יהיה זה נגיעות בדגדגן ומן אוננות כזו.(גם סקס יבש) אבל היא טוענת שהיא לא נהנת בכלל ברגע ששיש חדירה. עשינו את זה בערך 30-40 פעם בחמישה חודשים האלה. וכל פעם היה מרצון שלי (כמעט) והיא פשוט מסכימה כדי לרצות אותי אך טוענת שלא נהנת בכלל.
    זה נראה לי מאוד אבל מאוד מוזר, לפני שהכרתי אותה היו לי הרבה מאוד יחסי מין עם בנות וכולן התנהגו בצורה כזו שאתה מבין שהם מאוד נהנות, אבל היא לא.
    זה מאוד מעציב אותו ומאוד מאוד מלחיץ אותי שאני באי וודאות למה? מתי כן? אולי אף פעם לא? מה עושים במצב כזה..? והאם הגודל של איבר המין יכול גם להשפיע עד כדי כך שהיא לא תהנה בכלל?

ב. אני גומר מאודדדד מאווודד מהרר..(לפני שהכרנו לא הייתי גומר מהר כי הייתי מקיים הרבה יחסי מין, מאז שהכרנו לא קיימתי יחסי מין שנתיים ו7 חודשים ופתאום חזרנו, לאחרונה לפני חמישה חודשים.) יכול להיות שבגלל זה אני גומר מהרר? מה הסיבה לזה? ואיך אפשר לשפר את זה כי יחסי המין נגמרים מאוד מהר..ואולי אפילו בגלל זה היא לא נהנת?

אני יודע שכתבתי הרבה אבל זה יושב לי בלב כבר מעל לחודשיים ואני לא יודע מה לעשות אני מצטער בבקשה אני צריך תשובות בהקדם בבקשה.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחווף

הוספת תגובה

• ליוסי שלום

מירב שרון
    15/10/2010

אני מבינה שלשניכם יש בעיה בקיום יחסי מין, היא לא נהנית ואתה גומר מהר. אפשר להבין למה התחילה הבעיה של השפיכה המוקדמת , אם אתה יודעת שהיא סובלת מזה ועושה את זה רק כדי לרצות אותך כי היא לא נהנית בסקס אז אתה פשוט גומר עם זה כמה שיותר מהר, לא במודע לא בכוונה. אני רוצה להבין לגביה מה קורה לה בסקס? מה היא מספר לך? האם כואב לה? האם היא מגיעה לאורגזמה במשחק המוקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו