צריך בבקשה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך בבקשה עזרה דחוף
    נתי
    16/10/2010

אני חייב את עזרתכם,
    אני וחברה שלי לא שוכבים היא בתולה, המגעים המיניים היחידים שאנחנו עושים זה על יבש ולפעמים אני גומר בתחתונים תוך כדי השיפשוף על הכוס שלה. ולפעמים אני דוחף לה אצבעות. עכשיו הבעיה- המחזור מאחר לה בשבועיים והיא הלכה לרופאה שאמרה לה שיכול להיות שהיא בהריון ויכול להיות שזה סתם גיל ההתבגרות, אבל זה לא יכול להיות זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות היא לא לוקחת גלולות עוד, זה יכול להיות בגלל זה ,שזה עוד לא סדיר??
    בבקשה תעזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך בבקשה עזרה דחוף

הוספת תגובה

• מישהו? בבקשה תעזרו לי אני בלחץץ

נתי
    16/10/2010

אפשר להיכנס מזה להריון?? אם לפעמים השפיך בורח קצת מהתחתונים לבטן שלה אבל לא יותר. אולי שאני גומר בתחתונים ואז התחתון רטוב מהשפיך ואני עוד על הכוס שלה?
    אני לא יודע בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתי

דניאלה פרייפלד
    16/10/2010

לא ברור מהתאור אם היה העברה של זרע לתוך הפות, למשל עי האצבות .
    אם לא היה, קשה להאמין שהיא בהריון...זרע אינו חודר בד.
    חבל להיות בלחץ, תקנו בדיקה בתית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

נתי
    16/10/2010

לא היה העברה של זרע. אפשר להכנס להריון אם היא בתולה והקרום שלה לא קרוע והיה נכנס זרע בטעות?
    הקרום יכול להיקרע מאצבעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתי

דניאלה פרייפלד
    18/10/2010

לרוב קרום הבתולין אינו חוסם את פתח הנרתיק אלא כקרום טבעתי גמיש אשר נמתח...אפשר להכניס טמפון או אצבע לדוגמא ...אז כן זרע יכול "להיכנס" בטעות ללא חדירה...אבל שוב זרע אינו חודר בד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו