סקס יבש עם ידיד...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס יבש עם ידיד...?
    בת 18
    16/10/2010

יש לי ידיד די טוב ותמיד שאנחנו נפגשים אנחנו יושבים די הרבה ואני עושה לו נעים כזה ביד הוא מת על זה..
    בכל מקרה, היינו ביום הולדת של חברה וסתם שכבנו במיטה שלה ומשום מקום הוא פתאום נישק אותי...הייתי די המומה והוא אמר לי "תקני אותי אם אני טועה אבל תמיד היייתה בנינו משיכה" או משהו כזה.וכל הזמן אמר לי דברים עם אופי מיני מה שנקרא..האמת שכן הוא צדק אבל אתן יודעות לא חשבתי בכלל שיקרה משהו.. התנשקנו וכו' וקרה מה שקרה כמו שהבנתן מהכותרת.

לא יודעת, אני מרגישה רע עם עצמי שעשיתי את זה
    אני בת 18 ולא היה לי חבר ואין לי נסיון עם בנים בכלל..וכמו שאפשר לראות בבירור אני מאוד תמימה בכל העניין. הכוונה שלי היא שאין לי מושג מה מקובל אני יודעת שסתם להתנשק זה לא ביג דיל אבל אין לי מושג בקשר למה שעשינו בקיצור אני צריכה שתגידו לי. זה דבר מקובל?
    ועוד שאלה- ע"פ הדברים הוא אמר אין שם שום רגשות או דברים כאלה נכון? זה משהו פיזי ולא יותר מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש עם ידיד...?

הוספת תגובה

• בת 18

דניאלה פרייפלד
    16/10/2010

נהנת? היה לך נעים?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן..

בת 18
    16/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ת 18

דניאלה פרייפלד
    16/10/2010

יופי שנהנת!!! וכנראה שגם את אכן נמשכת אליו, ולכן לדעתי, אין לך ממה להתביש ככה זה פועל וזה מאד טבעי....משיכה יכולה להיות תחילתה של קשר מאד משמעותי, או שלא ,ולפעמים להפך יש קשר ותוך כדי יש משיכה ...אין חוקים לאיך קשר מתחיל ויש כל מיני קשרים...
    תזכרי להסכים לכל מה שטוב לך איתו....תכירי את הגבולות שלך ולא להתביש להגיד לא,או כן אם את מוכנה ...
    ואם זה ממשיך הלאה לא לשכח אמצעי הגנה...
    תהני!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד!

בת 18
    17/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו