דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף
    יוסי
    16/10/2010

לא כואב לה אך היא אומרת שזה מציק לה כזה אבל פשוט ממשיכים, זה לא גורם לה להפסיק את החדירה פשוט מציק לה ואפילו אומרת לפעמים שזה די מרחיק אותה ממני מבחינה רגשית.

האמת אני לא בדיוק יודע איך בדיוק שמים לב לאורגזמה כשהיא מתרחשת אבל אני בטוח שכשהיא תתרחש אני ידע, ככה שהיא לא מגיעה לאורגזמה במשחק המקדים. יש פעמים שהמשחק המקדים נמשך 10 דקות ויש פעמים נמשך 40 דקות - שעה. אף פעם לא הייתה אורגזמה.

נ.ב אני הראשון שלה, ומרוב שהיא אף פעם לא הייתה קשורה לדברים האלה היא לא ידעה דברים על עולם המין, רק אני חידשתי לה פה ושם. היא לא מודעת למה שנקרא ביוץ, ז"א לא יודעת מתי זה או איך יודעים כשזה בא או דברים כאלה. אולי חוסר הוודאות שלה בעניין הגוף שלה גם אחת הסיבות?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    17/10/2010

אין ספק שאם היא לא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, זה ישפיע על מה שקורה בסקס איתך. אני מציעה לך לקנות לה את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך בצומת ספרים. זה ספר שיעזור לה, יתן לה מידע ותרגילים שהיא יכולה לעשות על מנת להתחבר לעצמה. אם היא תוכל להביא את עצמה לאורגזמה אז היא תוכל לכוון גם אותך כדי שתגע בה בצורה שמענגת אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו