בעיה ? או שלא..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ? או שלא..?
    מאיה
    18/10/2010

אני לא יודעת אני שכבתי עם האקס פעם ראשונה שלי לפני חצי שנה ...לפני ששכבנו אני זוכרת איך הייתי נהנת מכל הגירויים ושטויות כאלה..נפרדתי ממנו וחלק מהסיבה הוא שאחרי ששכבנו כמה פעמים כבר ירד לי ממנו...הרגשתי שאני מפספסת דברים אחרים בנים אחרים אז חשבתי אולי אני לא אוהבת אותו ..בכל מקרה שכבנו בימים האחרונים ואני פשוט לא נהנת ....... הוא ירד לי ואני לא נהנת הוא עושה לי ביד וזה נעים אבל לא ברמה של לגמור . ושאנחנו שוכבים אני רואה איך הוא נהנה וזה..ואני פשוט כמו גולם......
    זה נוראי..נורמלי?..אולי אני פשוט לא נמשכת ? אני פשוט לא יודעת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ? או שלא..?

הוספת תגובה

• מאיה

דניאלה פרייפלד
    18/10/2010

בת כמה את

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 18

מאיה
    19/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה

דניאלה פרייפלד
    19/10/2010

את אומרת שהוא הX שלך, אז מאד יכוליות, שכבר על ההתחלה לא הצלחת להיכנס למוזה המיני שלך..איתו... לא הייתי נכנסת ללחץ שיש לך ביעה עמוקה לפני שאת מוכנה נפשית לנסות קשר (כלשהו) עם בחור אחר ואז לראות/להרגיש מה קורה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו