מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל איבר המיןירון19/10/2010
האם זה הגיוני שאני עוד 3 חודשים בן 16 ומגיל 13 איבר המין שלי לא גדל?
אני לא מדמיין..בגיל 13 היה לי בדיוק 13 ס"מ והיום הוא עדיין 13 ס"מ
האם אני צריך לקחת איזה שהוא ויטמין\תרופה
למה האיבר שלי לא גדל? אני מרגיש בושה ליד חברים כי לעומתם האיבר שלי קטן, לרוב מי שאני מכיר יש איבר מעל 15 ס"מ ואפילו 18
תודה... ואם אפשר עוד שאלה..האם השיטות הטבעיות להגדלת איבר המין עובדות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
דניאלה פרייפלד19/10/2010שניכם אמורים עוד לגדול אך לא ניתן לנבא עד איזה גבהה/גודל תגיעו...
אין דרך להגדלת הפין.....צריך לקוות שאכן זה יקרה...
אבל כידוע לא הגודל קובע אלא מה אתה כולך גוף/נפש יודע מה לעשות איתו ועם שאר חלקי גופך....
כמו שיש מגוון אנשים בעולם כך גם מגוון של פינים בעולם ...הנטיה הוא להשוות..אין טעם לעשות זאת עם כל הקושי ושוב הגודל לא קובע איזה מאהב תהיה!!!
ואיזה תענוגים תפיק ממנו!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
ירון19/10/2010תודה על התגובה. רציתי לשאול מאיפה באמת מודדים את איבר המין אולי אני מודד לא נכון
ואיך זה הגיוני שאני נער מפותח, כמעט מטר 90 ,שעיר, מפותח מאוד יחסית לגילי אבל איבר המין כזה קטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע-הפרופ לא אחידות
מקס ברנר20/10/2010בין כולם.אז קודם כל אתה בנורמה! מה שרואים בסרטי זימה לא מייצג את השכיח.
שנית-אין לך תלונות על אף קטן ,או על כפות רגליים במידה קטנה מ-48,אז למה דווקא הפין חייב להיות ענק?
אתה יודע כמה נערים נמוכים עם כלי גדול היו מוכנים להקריב כדי לצמוח ל-מטר תשעים?!
כמו שאמרו לך כבר-זה לא ממש חשוב כפי שנוטים לחשוב בגילך,ויש לך ייתרונות משמעותיים שאסור לזלזל בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
דניאלה פרייפלד20/10/2010במצב של זיקפה קח קצה חוט שים מבסיס הפין עד סופו, רצוי עם נטיה כלפי מטה ואז תעביר חוט על סרגל.....ושוב!!!! הגודל לא קובע את היכולות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)