גודל איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל איבר המין
    ירון
    19/10/2010

האם זה הגיוני שאני עוד 3 חודשים בן 16 ומגיל 13 איבר המין שלי לא גדל?
    אני לא מדמיין..בגיל 13 היה לי בדיוק 13 ס"מ והיום הוא עדיין 13 ס"מ
    האם אני צריך לקחת איזה שהוא ויטמין\תרופה
    למה האיבר שלי לא גדל? אני מרגיש בושה ליד חברים כי לעומתם האיבר שלי קטן, לרוב מי שאני מכיר יש איבר מעל 15 ס"מ ואפילו 18
    תודה... ואם אפשר עוד שאלה..האם השיטות הטבעיות להגדלת איבר המין עובדות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל איבר המין

הוספת תגובה

• ירון

דניאלה פרייפלד
    19/10/2010

שניכם אמורים עוד לגדול אך לא ניתן לנבא עד איזה גבהה/גודל תגיעו...
    אין דרך להגדלת הפין.....צריך לקוות שאכן זה יקרה...
    אבל כידוע לא הגודל קובע אלא מה אתה כולך גוף/נפש יודע מה לעשות איתו ועם שאר חלקי גופך....
    כמו שיש מגוון אנשים בעולם כך גם מגוון של פינים בעולם ...הנטיה הוא להשוות..אין טעם לעשות זאת עם כל הקושי ושוב הגודל לא קובע איזה מאהב תהיה!!!
    ואיזה תענוגים תפיק ממנו!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

ירון
    19/10/2010

תודה על התגובה. רציתי לשאול מאיפה באמת מודדים את איבר המין אולי אני מודד לא נכון
    ואיך זה הגיוני שאני נער מפותח, כמעט מטר 90 ,שעיר, מפותח מאוד יחסית לגילי אבל איבר המין כזה קטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יודע-הפרופ לא אחידות

מקס ברנר
    20/10/2010

בין כולם.אז קודם כל אתה בנורמה! מה שרואים בסרטי זימה לא מייצג את השכיח.
    שנית-אין לך תלונות על אף קטן ,או על כפות רגליים במידה קטנה מ-48,אז למה דווקא הפין חייב להיות ענק?
    אתה יודע כמה נערים נמוכים עם כלי גדול היו מוכנים להקריב כדי לצמוח ל-מטר תשעים?!
    כמו שאמרו לך כבר-זה לא ממש חשוב כפי שנוטים לחשוב בגילך,ויש לך ייתרונות משמעותיים שאסור לזלזל בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון

דניאלה פרייפלד
    20/10/2010

במצב של זיקפה קח קצה חוט שים מבסיס הפין עד סופו, רצוי עם נטיה כלפי מטה ואז תעביר חוט על סרגל.....ושוב!!!! הגודל לא קובע את היכולות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו