יש לי שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה דחופה!
    1
    26/11/2007

אז ככה, אני וחבר שלי שכבנו כבר פעמיים וזה היה בלי קונדום (הוא גמר בחוץ). פעם הבאה אני רוצה שנעשה את זה עם קונדום, אבל יש בעיה שהוא אמר לי שעם קונדום הוא פחות ירגיש אותי (יהנה פחות) ויקח לו יותר זמן לגמור.
    אני לודעת מה לעושת.. כי גלולות אני לא רוצה לקחת כי יש כל מיני תופעות לוואי וזה גם מסוכן.
    אז מה אפשר לעושת כדי שהסקס יהיה בטוח והוא יהנה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    27/11/2007

אין לך ממה לחשוש לגבי גלולות, זה מאוד בטוח על אף רשימת תופעות הלוואי האפשריות (שתמיד יש בכל תרופה) ובעזרת גלולות את מונעת כניסה לא רצויה להריון וזה בשליטתך. לצד הגלולות חשוב גם שבן הזוג ישתמש בקונדום כדי למנוע מחלות מין. הביטחון שלך גובר על ההנאה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס בטוח

יחייע
    27/11/2007

תקשיבי חוץ מקונדומים וגלולות יש עוד דברים לסקס בטוח למשל ספוגים שמוכרים אותם בסופרפארם ויש ספרלות שעושים אותן אצל רופא נשים....תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו