מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקסמאי25/10/2010
היי קוראים לי מאי ואני בת 20 אני בזמן האחרון מרגישה מאוד חרמנית לסקס. יש לי חבר בן 25 עוד לא היתחתנתי אבל הבעיה היא שאני לא חרמנית על החבר שלי אלה על חבר שלו וכל הזמן שאני יוצאת עם חבר שלי חבר שלו גם בא איתנו לברים כאלה. ושאני רואה אותו אני מרגישה שאני רוצה לקבל מימנו זיון חזק וטוב ושאני אני רואה אותו הפיטמות מיזדקרות לי השאלה שלי היא כזאת
1.מה לעשות ללכת לחבר שלי ולהגיד לו שאני מאוהבת בחבר שלו?
2.ללכת לחבר של חבר שלי ולהגיד לא בפנים שאני מאוהבת בו ורוצה לעשות איתו סקס?
3. האם אני צעירה לסקס?
עוד דבר תמיד אחרי שאני רואה את חבר של חבר שלי אני חוזרת הביתה ומאוננת
אז מה לעשות אשמח לקבל תשובה מאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
דניאלה פרייפלד25/10/2010לא את לא צעירה מדי לקיים יחסי מין אם את מרגישה מוכנה לזאת.
את מעלה נושא חשוב, יש להפריד בין אהבה לחרמנות. שתי המילים האילו אינם בהכרח נרדפים אפשר לאהוב ולא להיות חרמן ואפשרלהיות חרמן ולא לאהוב ...יש לא מעט זוגות שיגידו שבתחילת הקשר היה גם זה וגם זה ותוך כדי הקשר הם העוצמות השתנו....
קשר בנוי על יותר מחרמנות....
ולכן את צריכה להחליט אם את רוצה להעמיק את הקשר עם חברך או ללכת לכיוון החרמנות ואולי זה יתפתח לקשר...
קחי בחשבון שאת עלולה להפסיד את כל הקופה אם תעזבי אחד למען השני ,אך השני אינו מעונין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)