מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חמורה מאודחסוי26/11/2007
שלום.
אני בן 16 ויש לי כמה שאלות חשובות.
קשה לי אפילו לחתוב את זה, אבל בכול זות.
בגיל11-12 גיליתי שאני נמשך לאברי מין זכריים לצערייי הגדוללל, אבל לגברים אצמם לא(באופן לא מיני)ולנשיים אני נמשך אבל לא באברי מינם(או אולי קצת),זות אומרת שאני לא הומו אלה תופע אחרת.
אם לא הבנתם אז אני לא אוהב גבריים אלה רק את ה זה שלהם, ואצל נשים זה הפוך.
שאלות:
1)אני ממש לא אוהב את כול הסיפור הזה,האם יש משהו שאוכל לעשות?
2)האם יש שם לתופע הזות?
3)האם אני ישאר ככה לכול החיים?מי שום מה יש לי הרגשה רעה בנוגע לזה(אני מאוד מקווה שאני טועה)יש לציין שאני עוד לא מפותח ממש לגיל שלי ואין לי הרבה שערות יחסית לגיל שלי שמעידות על בגרות מנית ברמה גבוהה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשות טובות(:
ב ן1616/02/2008עבר הרבה זמן מאז הודעה אבל רציתי להגיד שהשתנו כמה דברים... ואני נורמלי!!!
כן,זה לא קרע,פתעום! אבל אני כבר לא אוהב את מה שהאהבתי אז,אכשיו אני אוהב את האבריים הנשיים!.
הבעיה הקטנה היא שאני פוחד שאחזור למה שהיה פעם כי לפעמיים ורק לפעמיים אני עדיין קצת נמשך לזה של הגבריים.
כן אבל בגדול הכול בסדר, אני כבר לא פוחד שאיזה יום אחד אצתרך להיות עם משהיא שאני לא נמשך
לאבריים שלה (אני כבר חשבתי שלא אצע מזה).
רק רציתי שתדעו. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון16/02/2008מה זה "נורמלי"? מה שחשוב זה שאתה שלם עם נטיותיך המיניות, לכאן או לשם. זה כנראה היה חלק מתהליך גיבוש הזהות המינית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??אנשים צריכים להירגע אם הקטע הזה
אבי27/11/2007אז מה נגיד ואתה הומו (למרות שברור שאתה לא) מה קרה? מי מת זה לא רע ולא בושה ליהיות הומו,
זה בסדר גמור שאתה אוהב איברים של גברים מה רע בזה? זה לא אומר שאתה הומו פעם הייתי מיסתכל בתמונות של תצוגות אופנה כאלה של גברים אהבתי להיסתכל עליהם והם ניראו לי יפים (גם היום) זה לא בושה ולא דווקה אומר שאתה הומו אני למשל למרות זה לא נימשך לגברים ואני לא הומו וזה בסדר אם אתה הומו ואם לא תפסיק לפחד מיזה זכותך לאהוב מה שאתה רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון30/11/2007מהתיאור שלך את הבעיה שלך, נראה שאתה מאוד מוטרד מנטיותיך המיניות. זה מעסיק אותך ולא נותן לך מנוח. לכן, אני ממליצה לך לפנות לטיפול רגשי על מנת שתגיע למצב שאתה שלם עם עצמך והמיניות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)