מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחורמנת עליו אשמאי26/10/2010
לד''ר רפי חרותי ולכל מנהלי הפורום תענו על שאלתי דחוף קוראים לי נטלי אני בת 22 ואני עובדת בקאנטרי. ויש אצלי מציל ממש ממש ממש חתיך אש כוסון וכל פעם אני מדברת איתו שאני עוברת לידו שאני רואה אותו אני מרגישה חרמנית מאוד הכוס שלי פיתאום יש הרגשה של חרמנות הפטמות מיזדקרות לי ותמיד שהוא מדבר איתי אני עוד שנייה מרגישה שאני אומרת לו אני רוצה שתזיין אותי חזק אני גם בלילה חולמת עליו שאני מקבלת את הזין שלו בכוס שלי האא שכתי לציין אין לי חבר.
1. מה לעשות ללכת עליו ולהגיד לו אני רוצה להיזדיין איתך?
2. להזמין אותו לצאת איתי?
3.להציע לו חברות?
4. לנסות אולי לגרות אותו קצת?
יש גם שרותים בקאנטרי אצלנו ואני מדי פעם הולכת לאונן שם גם כשאני חוזרת הביתה אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו ואני מאוננת.
אז בבקשה תענו לי אשמח לקבל תשובה נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
דניאלה פרייפלד26/10/2010WOW !!!!!
אך צר לי ,לגבי תחושות הלב וגוף לא אוכל לענות לשאלון האמריקאי שלך....
כל התשובות נכונות ולא, תלוי מי את .....
היו לך קשרים בעבר? את מעונינת בקשר או זיון ...(שיכול להוביל לקשר...)
האם את רוצה להכיר אותו או רק לזיין אותו....
האם האם האם....
ושאלת השאלות האם את מוכנה להציעה לו את אחת האפשרויות ,ויותר חשוב ,האם את תהיהי מוכנה לסרוב מצידו...מבלי שכל עולמך יחרב....היות ועשית צעד אמיץ...וחוסר ההעינות שלו , יכול להשאיר אותך, עם תחושות מאד לא נעימות, תחילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)