מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור ! פוצצו בתגובות...:(26/10/2010
אז ככה, אני בן 12 וחצי, 1.60 ורזה מאוד, שחום עם צבע די יפה.
היו לי הרבה חברות והכל ולא מזמן הייתה את מאיה (שם בדוי). מאיה גם בת 12, חרמנית רצח, שמנה טיפה, עם חזה עצום !!! אני והיא נפרדנו כי היא התאהבה בידיד. בחודש האחרון חזרנו לדבר ואני והיא בקשר טוב. זה קרה אתמול... ישבנו אני היא ועוד אחת חרמנית ואמרתי למאיה "את לא זורמת!" בצחוק. היא אמרה לי " אה כן? בוא מחר לינה ואני אראה לך כמה אני זורמת". כל הלילה חשבתי עלייה. היום, שעה אחרונה כולנו ההיינו בחוץ אני היא וחברים וחבר שלי אמר לה שאני צריך לדבר איתה (אני די ביישן) הלכנו לצד, (היא הייתה עם חולצה דקה וראו לה טיפה את החזייה) היא אמרה לי " אז על מה רצית לדבר?" אני אמרתי "אתמול קעבנו" היא אמרה לי" מה?" אמרתי לה" אמרת שתוכיחי לי כמה את חרמנית :) " התחיל לעמוד לי. היא אמרה לי " נו איך אתה רוצה שאני אוכיח לך?"
אמרתי לה " מה לגעת לך?" והיא אמרה "כן" מיששתי לה את הציצי הגדול והטיפה קשה שחשבתי עלייו, היא הסתכלה הצידה, אבל ראיתי שזה עושה לה טוב. מיששתי אותו או 6 פעמים וזה אלוהי !!! וקבענו שביום שישי אני אכניס לה יד לחזייה. תאחלו לי בהצלחה !
נ.ב אנחנו רק בני 12!! נכון שהייתם מתחלפים איתי? ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא
דניאלה פרייפלד27/10/2010תזהר עם כל הכייף שאתה מרגיש!!!!!
אני מאמינה לך שאתה "קורה" אותה כחרמנית ורוצה ...אני שואלת למה חלדה בת 12 מתנהגת כך?!
ומנגיעות אתה/ם יכולים מרוב חרמנוצ להגיע למצבים שתתחרת עליהם!!!!!
תזכור אתם קטינים לפי החוק!!!!!
אסור לאפשר לחרמנות שלך להוביל אותך למקומות אסורים .
לא נשמע לי שאתה מעונין בה לקשר רגשי כלומר ידידה/חברה אלא להשתמש בה!!!!!
וזה מצב עצוב בעיני, לך וגם לה....
עצור רגע ותחשוב עם הראש ולא עם ההורמונים, עם כל הקושי בזה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)